2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت

613 بازدید | 20 پست

سلام دوستان۰یه سوال داشتم راجب جنسیت۰من هفته ۱۳ رفتم سونو دکترم بعده کلی گشتن گفت جنسیت جنینو دختر بنویسن ضربان قلب نینیم ۱۶۸ بود ۰خودم علائم جنین پسرو دارم ۰خواستم بدونم چقد میتونم به تشخیص دکتر اعتماد کنم ؟برا خرید برای نینیم و صدا کردن اسمش خیلی عجله دارم   

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند

حالا چند هفته دیگه احتمالا بری سونو فعلا خرید نکن اسمشم یه چیزی صداش کن دیگه 

نی نی فندق تربچه جوجه کوچولو عسل نفس عشق 

یه همچین چیزی

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه ي شخصي من ميگه تشخيص دكتر تا ٩٠٪‏ درسته

چون به من تو هفته ي ١١م احتمال داد و درست بود و اينكه منم علائمم تقريبا همه چي شبيه پسر بود ولي علائم ربطي نداره مهم تشخيص سونوگرافيه اما بهتره سيسموني باز نخري عجله نكن تا ٥ماهگي صبركن🤗

اميدوارم درهرصورت چه دختر چه پسر صحيح و سالم باشه ♥️😘

همسرم دنياى من👫

خیلی ممنون از جواباتون ۰ از بس ازینور اونور شنیدم تشخیص سونو اشتباه بوده که خودمم دو دل شدم چون بچه اولمم هست خیلی کنجکاو و سردرگمم۰ان شاالله هرچی هست سالم و صالح باشه  

منم همه علایمم به پسر میخورد هنوزم که سونو ۱۶ هفتگی دختر گفته همه میگن اشتبا کرده ولی فک نکنم اشتبا کنه البته برا اسم و سیسمونی فعلا عجله نکن تازه اول راهی وقت زیاده بزار تو انونالی که قطعی شد برو خرید

چ علاعمی داشتی عزیزم ☺

بگو چي نداشتم 😁

حالت قرارگيري و تكوناي بچه ويارم و علاقم به چيزاي شور و ترش زياد شدن موهام اينكه اصلا باد نكردم و خوشگل تر از قبلم شدم به گوشت و مرغ علاقه دارم و اشتهام زياد شده به هيچ عنوان خوابم نمياد و خيلي سرحالم شكمم گرد نيس و بيشتر پهلو دارم كه ميگن معمولا پسر به اين صورته

علاوه براون تست انگشتر و نمكو چه ميدونم ازاين سنتيا همش پسر بود ولي سونو همه ي اينارو نقض كرد😄😄😄

همسرم دنياى من👫

خانما یه سوال دیگه داشتم ۰اگه دکتر به جنسیت جنین شک داشته باشه تو برگه سونو جنسیتو چی مینویسه؟

خانما یه سوال دیگه داشتم ۰اگه دکتر به جنسیت جنین شک داشته باشه تو برگه سونو جنسیتو چی مینویسه؟

سونو چند هفته عزیزم!؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

منم سونو ان تی بهم گفت بیشتر ب دختر میخوره ولی توی سونو ان تی تو برگه جنسیت رو نمینویسن فک کنم

منم همه چیزم ب پسر میخورد، همه علائم و چند تا تست انجام دادم، کلم بنفش نمک جوش شیرین زنجیر و حلقه حتی قرآن باز کردن برام همه و همه پسر بود

خیلیا میگن سونو اشتباه کرده دیگ نمیدونم🤣

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍