2789
عنوان

Cin1

| مشاهده متن کامل بحث + 79901 بازدید | 136 پست
برای من cin1 بود .توی پاپ التهاب .سیستم ایمنیت بالا ببر سعی کن عفونت نگیری .بهتره ویروس غیر فعال بشه ...

بدكتر گفت اگه زايمان طبيعي داشته باشي دهانه رحم ميريزه  و ممكنه ضايعات دهانه رحم خوب بشه مشكلي هم براي بارداري نداره 

البته من دو ماه اقدام كردم و فعلا باردار نيستم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
برای من cin1 بود .توی پاپ التهاب .سیستم ایمنیت بالا ببر سعی کن عفونت نگیری .بهتره ویروس غیر فعال بشه ...

به نظرم تو اين شرايط بارداري بهتره چون بعد بچه  راحت تر ميتوني درمان كني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میگن بچه میگیره  برای همین سزارین باید درمان کرد

من زيگيل ندارم 

اوني كه زيگيل فعال داره بايد سزارين كنه

من زيگيل ندارم  اوني كه زيگيل فعال داره بايد سزارين كنه

چون بچه رو از رحم و دهانه رحم خارج میکنند میگن بچه میکیره جون دهانه رحم یکم آسیب دیده .من بچه ندارم دو سال هم هست که ازدواج کردم شما چند ساله ازدواج کردین ؟نمیدپنم این ویروس از کجا اومد یکدفعه

چون بچه رو از رحم و دهانه رحم خارج میکنند میگن بچه میکیره جون دهانه رحم یکم آسیب دیده .من بچه ندارم ...

منم حدودا دوساله ازدواج كردم 

من تنها موردي كه به ذهنم ميرسه اپيلاسيونه كلا تو زندگيم يه بار رفتم اپيلاسيون 😕

ولي خانم اميني مقدم به من گفت بچه بيار و خيلي خوبه براي اين موضوع و كسي به بچه منتقل ميكنه كه زيگيل داشته باشه تو اينترنتم همينو نوشتن

ولي در كل من سعي ميكنم باردار بشم 

خدايي نكرده نياز به درمان بيشتر داشت با خيال راحت درمان كنم و نگران بچه نباشم 

البته دلم روشنه اين دفعه برم به كل رفته 

سني نداريم ما

فکر کنم منظور شما خودتون بودید که باید فریز کنید یا نه، دکترایی که من پیششون رفتم زیاد موافق فریز نب ...

یعنی چی فایده نداره ؟ اون قسمت که فریز میکنن بافت تخریب میشه و دیگه تغییر بافت وجود نداره اما خب در کل باید سعی کرد ویروس خارج بشه از بدن