2789
عنوان

Cin1

| مشاهده متن کامل بحث + 79900 بازدید | 136 پست

سلام دوستان 

38سالمه 

11ساله ازدواج کردم

یکبار IVF کردم متاسفانه بچه دار نشدم 

حدود سه ماه هست متوجه زگیل در ناحیه تناسلی شدم تست دادم Hpv نوع 58 رو دارم و Cin1

زگیل در حال تکثیر هست و همچنین زبانم دچار زگیل شده,

بتازگی واکسن گارداسیل رو تزریق کردم و درحال حاضر کپسول پاورفیت و بیوفم و پماد واژینال والاداگ و آزیتروماسین استفاده میکنم 

شنیدم Hpv درمان نداره 

آیا کسی هست درمان موفق داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

تورو خدا تجربیاتتون رو اعلام کنین . خیلی نگرانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم چی شدی درمانت به کجا رسید

سلام خوبی؟ معذرت میخوام دیر جواب دادم توی سایت سر نزدم اصلا 

آره هنوز سین ۱ هستم بازم شکر خدا که پیشرفت نکرده ولی متعجبم که وقتی منفی شده چرا هنوز سین ۱ هستم 

شما چطورین ؟ چیکار کردین

من شش ماه پیش ازمایش دادم cin2 بودم همراه تغیرات سنگفرشی و نوع های ریسک چند تا دکتر رفتم گفتن باید ه ...

سلام عزیزم. میشه کارهایی که واسه تقویت سیستم ایمنی انجام دادین رو کامل تر بگین؟ همینطور اگه مکملی استفاده کردین؟ 

سلام عزیزم،من هم دقیقا شرایط شما رو دارم، ۵ ساله که درگیر این ویروس لعنتی هستم😔الان تقریبا ۷_۸ماهه ...

سلام خوبین ؟ شما سال ۹۷ این تاپیک رو زدین الان چطورین بهبودی کامل دارین؟ ویروس منفیه؟ کلوپوسکوپیتون چطوره؟ لطف میکنین؟ بگین؟ من نوع ۱۶ داشتم و الان سین ۱ هستم ۲ ساله دارم سین ۱ رو میشه راهنمایی بکنین؟

سلام خوبین؟ ببخشید میتونید سریع تر جواب بدین ... من هم دوسال پیش اچ پی وی ۱۶ داشتم وسین ۱ بودم سال گ ...

منم شرایط مشابه شمارو دارم cin 1 هستم ولی جواب آزمایش اچ پی وی منفی شده. شما درمان شدید؟