2789
عنوان

Cin1

| مشاهده متن کامل بحث + 79901 بازدید | 136 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم حدودا دوساله ازدواج كردم  من تنها موردي كه به ذهنم ميرسه اپيلاسيونه كلا تو زندگيم يه بار ر ...

سلام دوسته عزیز من تازه متوجه شدم که مبتلا به cin1هستم میخاستم بپرسم ببینم شما باردارشدین؟؟؟؟همسرتون دارو مصرف میکنه به خاطره این ویروس؟؟؟ایا خوب شدین یا خدای نکرده پیشرفت نکرده؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدین

سلام دوسته عزیز من تازه متوجه شدم که مبتلا به cin1هستم میخاستم بپرسم ببینم شما باردارشدین؟؟؟؟همسرتون ...

عزیزم شما علائمتون چی بود که آزمایش دادین؟منم آز دادم هنوز جوابش نیومده راستی چنروز طول میکشه تا جواب بیاد؟

عزیزم شما علائمتون چی بود که آزمایش دادین؟منم آز دادم هنوز جوابش نیومده راستی چنروز طول میکشه تا جوا ...

من بیوپسی دادم 

علایمی نداشتم فقط پریود های دردناک داشتم باخون ریزی شدید من ب خاطره اینکه میخاستم اقدام کنم ب بارداری رفتم چکاب بشم ک دکتر گفت دهانه رحمم مشکوک هسش باید بیوپسی بدم

عزیزم شما علائمتون چی بود که آزمایش دادین؟منم آز دادم هنوز جوابش نیومده راستی چنروز طول میکشه تا جوا ...

ده روز طول کشید تا جواب بیوپسی اومد.

شما بیوپسی دادی؟؟؟؟

اگه بیوپسی دادی بعدش خون ریزی کردی؟؟؟یا موقعه نمونه برداری درد داشتی؟؟؟

ده روز طول کشید تا جواب بیوپسی اومد. شما بیوپسی دادی؟؟؟؟ اگه بیوپسی دادی بعدش خون ریزی کردی؟؟؟یا م ...

الان نزدیک یه ماهه نمونه دادم هنوز جوابش نیومده.نه اصلا خونریزی نداشتم بعد نمونه برداری

عه چرا هنو جوابش نیومده واسه من ده روز بعدش اومد ولی من بعد نمونه برداری تو مطب خون ریزی کردم

نمیدونم والا آزمایشگاه گفت حاضر شد خودمون زنگ میزنیم خیلی کم بود استزسام این اومد روش😥

نمیدونم والا آزمایشگاه گفت حاضر شد خودمون زنگ میزنیم خیلی کم بود استزسام این اومد روش😥

فک کنم خون ریزی نکردی چیزی نباشه من همونجا ک بلند شدم خون ریزی کردم دکترم ترسید قشنگ دیدم تو صورتش ترسیده کلی دارو زد تا خون ریزیم بند اومد تا روزه سوم هم ک بخام برم پانسمان رو باز کنه از مطب دوبار باهام تماس گرفتن

فک کنم خون ریزی نکردی چیزی نباشه من همونجا ک بلند شدم خون ریزی کردم دکترم ترسید قشنگ دیدم تو صورتش ت ...

وای چه سخت بوده براتو ،باز خداروشکر به خیر گذشته .حالا من قبلشم هیچ علائمی نداشتم گفتم بعد زایمانمه یه چکاپ پاپ اسمیر برم که تستم مشکوک درومد دیگه مجبور شدم نمونه بدم.نمیدونم از استرسه یا مشکلی دارم که اینماه پریودم نشدم 

وای چه سخت بوده براتو ،باز خداروشکر به خیر گذشته .حالا من قبلشم هیچ علائمی نداشتم گفتم بعد زایمانمه ...

خو ن دیگه الان cin1هستم اصن هم نمیدونم یعنی چی 

یعنی سرطان دارم؟؟؟

یعنی چیشو نمیفهمم

خو ن دیگه الان cin1هستم اصن هم نمیدونم یعنی چی  یعنی سرطان دارم؟؟؟ یعنی چیشو نمیفهمم

وای خدا نکنه دختر ،نمیدونم والا اصلا هیچ اطلاعی ندارم فقط دارم روزشماری میکنم جواب پاتولوژیم بیاد ببینم چه باید بکنم.شما دکتر چی گفت بهتون؟دارو داده؟

وای خدا نکنه دختر ،نمیدونم والا اصلا هیچ اطلاعی ندارم فقط دارم روزشماری میکنم جواب پاتولوژیم بیاد بب ...

اره فقط گفت تا میتونی میوه وسبزیجات بخور 

چون من لاغر هم هستم گفت ضعیف هسی برو پیش متخصص تغذیه الان زیر نظر متخصص تغذیه هسم همش قرص و امپول ویتامین استفاده میکنم نمیدونم ب خاطره این بیماری هسش یا چی آزمایش ویتامین ک متخصص تغذیه ازم خاست همه ویتامین هام منفی ۲بود گفت ویتامین های بدنت تو فقر هسش.

یه کپسول هم دکترم داده ک تا ۶ماه هر روز یکی میخورم واسه مریضیم بعد ۶ماه پاپ اسمیر باید بدم ولی یکی اینجا میگفت هرشش ماه بیوپسی داره من ک تحمل درد بیوپسی رو اصن ندارم

اره فقط گفت تا میتونی میوه وسبزیجات بخور  چون من لاغر هم هستم گفت ضعیف هسی برو پیش متخصص تغذیه ...

پس احتمال قوی براتو با همین دارو تغذیه درست بشه.که انشالله همینطورم باشه ..هنوبرامن جوابش نیومده انگارمنتظرن درست یه ماه کامل بشه 😥