2777
2789
عنوان

چهله برون🤭🙊

251 بازدید | 19 پست

دخترای مجرد هرکسی خواست ازدواج کنه یه چهله هست به اسم چهله چهل قفل یه کاسه رو میبری حموم چهارشنبه قبل اذان ظهر میری بدنت رو تمیز شستی چهل بار آب میریزی سرت میگی (هرکسی کردبه من آتل یعنی جادو /من میکنم باطل این ذکر برای کسایی که میخوان بچه دار هم بشن جوابه نتیجه میگیرید🙏🏻

_آخرین نگاه تو آغاز غم ما بود عزیزآسمونیم🫂🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون یه طلسمی بندازه به جونت که نتونی تا سه ماه حموم بری😂

این حرکتا چیه

اگه دعاست که باید از خدا بخوایم و بس

اگه تو حموم میری شعر میخونی یعنی درخواست کمک از موجودات ماورایی، یه جور اتصال زده میشه چون داری صدا میزنیشون، حالا کی بیاد سراغت معلوم نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

همون یه طلسمی بندازه به جونت که نتونی تا سه ماه حموم بری😂این حرکتا چیهاگه دعاست که باید از خدا بخوا ...

هه هه خندیدم خدا شفا بده اصلا هم طلسم نیسا شما اعتقاد نداری انجام نده

هه هه خندیدم خدا شفا بده اصلا هم طلسم نیسا شما اعتقاد نداری انجام نده

بله خداروشکر اعتقاد ندارم

اینم توضیح دادم که کسی از سر ناآگاهی چنین کاری نکنه و درگیر بشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بله خداروشکر اعتقاد ندارماینم توضیح دادم که کسی از سر ناآگاهی چنین کاری نکنه و درگیر بشه

مرسی واقعا آگاه شدن همون برن دعا نویس بختشون رو باز کنن