2777
2789

سلام پسرم تلاشی نمیکنه برای ۴ دست وپارفتن یا مثلا سینه خیز ولی از بابت حرف زدن مثل بابا و دد اینا خوبه یانگاه کردن یاصداش بزنیم .. ولی اسباب بازی میزارم جلوش اینطوری نیس سینه خیز بره.

دمر میمونه غلت میزنه ولی زود خسته میشه وقتی دمر بمونه گریه میکنه اگ اهمیتی ندم ب گریه هاش دیگه ب سرفه میوفته از شدت گریه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تامی تایم بزارش واتر مت بگیر راه میافته

تامی تایم ک ازچن ماه پیش هست ولی سینه خیز نمیره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دیر نشده نگران نباشهر بچه ای یه جوره

تقریبا کی سینه خیز باید برن و۴ دست وپا

تامی تایم ک ازچن ماه پیش هست ولی سینه خیز نمیره

خب باید آنقدر تامی تایم بره که قدرت داشته باشه سینه خیز بره

ولی هنوزم دیر نشده

اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱

تقریبا کی سینه خیز باید برن و۴ دست وپا

باید وجود نداره

یه بچه ۱۱ ماهگی راه میره یه بچه ۱۸ ماهگی

هردو بزرگ میشن هیچ فرقی با هم ندارن

و به همین نسبت زمان چهاردست پا رفتن این دوتا بچه متفاوته

کتابی هست همه کودکان تیزهوشند اگر مراحل رشد نوزادوتا ۳سالگی رو داره

باید وجود نداره یه بچه ۱۱ ماهگی راه میره یه بچه ۱۸ ماهگی هردو بزرگ میشن هیچ فرقی با هم ندارنو به همی ...

ممنون گلم

چون فکر کردم کم کاری خودمه ک تمرین نکردم باهاش ولی کلا خودش خسته میشه موقع دمر موندنش

خب باید آنقدر تامی تایم بره که قدرت داشته باشه سینه خیز برهولی هنوزم دیر نشده

میزارمش ولی مثلا بعد ۵ دقیقه گریه میکنه

میزارمش ولی مثلا بعد ۵ دقیقه گریه میکنه

طبیعیه برش دار چند دیقه بعد دوباره بزارش

من تو یه شیشه اب معدنی کوچیک چند تا سنگ رنگی ریختم با اب هم صدا داشت هم خوب قل میخورد و رنگی بود باعث میشد براش تلاش کنه هلش بده بره دنبالش

واتر مت هم چون اب داره براشون جذاب

اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱

طبیعیه برش دار چند دیقه بعد دوباره بزارش من تو یه شیشه اب معدنی کوچیک چند تا سنگ رنگی ریختم با ...

همینطوری میکنم ولی خب دوماهوهس ک همینطوره خسته میشه میزارم باز دوبازه

ممنون گلم باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز