2777
2789
عنوان

بوی شوهرم

338 بازدید | 15 پست

باردارم،بو ها همه یه جور دیگه به مشام من میرسه،غذا از گلوی من پایین نمیره بخاطر بو.

و از نظرم شوهرم انقد بو میدههههههه که نمیتونم تحمل کنم.

شما هم دوران بارداری اینجوری بودین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو عطر یا ادکلن موردعلاقه تو بزنه

تعویض لباس و حمام

مسواک و در کل تمیزی و بهداشت

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

وای منم اینطوری بودم میگفتم بو داغی میدی نیا طرفم 😑الان فکر میکنم بوی داغی چیه آخه چقدر سخت و حساس میشیم 😂😂😂😂😂😂😂

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

واقعا؟من گوشت چرخ کرده..یا هرچی ک باهاش درست میشد..وای نگاش میکردم حالم دگرگون میشد استرس میگرفتم

من بدترم در یخچال رو باز میکنم بالا میارم.

قبلش بینیمو میگیرم بعد در یخچال رو باز میکنم

من از بوی یخچال بوی شوهرم و میوه متنفر بودم وقتی در یخچال باز میشد من گریه میکردم از بس حالم بد میشد شوهرم هم بویی نداشت همیشه تمیزه ولی من میگفتم بوی گرما میدی بهونه بود الان خندم میگیره چقدر هم بنده خدا هوام داشت و بهش حساس بودم میگفتم پیش من نیا 😂😂

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

من زن پسر عموم بخاطر بوی شوهرش رفت خونه مامانش تا زایمان کرد😂

بغلم که میکنه نفسمو حبس میکنم که متوجه نشم،هی رومو میکنم اونور نفس میگیرم دوباره.

بخدا دارم میمیرم از این وضع

هیشکی منو درک نمیکنه😭