2821
2789
عنوان

افسردگی 🥲🥲

131 بازدید | 17 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه دوست چند وقتیه دوباره افسردگی شدید شدم حالم خیلی بده صبح تا شب تو یه اتاقم اثن نه دلم میخواد بزم بیرون نه دلم میخواد کاری بکنم فقط افتادم یه گوشه فشار عصبی بم وارد میشه تعادلم از دست میدم دلم میخواد همچیو درب داغون کنم خیلی حالم بدا خیلیییی😭😭😭

شب روز فقط گریه میکنم با کوچک ترین چیزی ضعف نشون میدم نا امید میشم خسته ام نمیدونم باید چیکار کنم ترو خدا ساده از تاپیکم رد نشید یه راه روشی بدین 😭😭💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای خواهر میفهمم چی میگی من تازه دارم بهتر میشم

فقطم خودم کمک کردم منظورم اینه دارو و اینا نخوردم صد البته خدا خوبم کرد

کم کم یه سری فعالیت های کوچیک حتی بزور داشته باش ک مغزت سروتونین ترشح کنه خوب بشی

خواهر گلم شما باید برید پیش روانپزشک و تحت نظر باشید و انشاالله حالتون خوب میشه منم قبلا افسردگی داش ...

کآرم از دکتر گذشته دارم دیونه میشم 😭😭

پارسال هم ایطور شدم اما زود رف شد ایندفعه اثن خیلیی داغونم کرده

وای خواهر میفهمم چی میگی من تازه دارم بهتر میشمفقطم خودم کمک کردم منظورم اینه دارو و اینا نخوردم صد ...

چیکار کردی عزیزم بع منم بگو کلافه شدم مطمعنم چند وقته دیگه یه بلایی سر خودم میارم 😭😭

کآرم از دکتر گذشته دارم دیونه میشم 😭😭پارسال هم ایطور شدم اما زود رف شد ایندفعه اثن خیلیی داغونم کر ...

خواهر عزیزم من هر چی میگم بگو چشم

برو پیش روان پزشک بهت قول میدم حالت خوب میشه

تو رو خدا برو دکتر به خدا من صلاحتو میخوام از وقتی تاپیکتو خوندم جیگرم کباب شد واست خواهر عزیزم برو ...

چند باری سر خود رفتم قرص گرفتم خوردم آرومم میکرد اما یه هفته بعدش دچار لرزش سر و دست شدم 😭😭💔

چند باری سر خود رفتم قرص گرفتم خوردم آرومم میکرد اما یه هفته بعدش دچار لرزش سر و دست شدم 😭😭💔

ای وای 🙄😐

چرا اینکارو کردی؟

چرا با جون خودت بازی میکنی؟

من فقط یک کلمه میگم برو دکتر