هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
ن بابا چند وقته اخلاقاش تازه داره رو میشه کیکیه عین باباش
پس حق داری
هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️
گفتم ک یکی عین باباشبا گریه و دعوا باید ازش پول بگیرمخیلی خوردم میکنهحلو کسی طرفمو نمیگیره اصلا هوام ...
لجباز عقده ای مغرور خودخواه یبس
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
دلیل شو گفتم ببین بازم حق دارم اخه هم مامانم هم ابجیم هیچ وقت طرف منو نمیگیرن حقو میدن ب اون هرچی میشه میگن تقصیر توعه و فلان و.... خیلی اعتماد ب نفسم پایینه
دلیل شو گفتم ببین بازم حق دارم اخه هم مامانم هم ابجیم هیچ وقت طرف منو نمیگیرن حقو میدن ب اون هرچی می ...
خوندم
من حق رو ب تو میدم عزیزم
زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا زجراور بسختی میشه کنار بیای تحمل کنی