2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 54 پست

چقد لجباز مغرور عقده ای خودخواه بچه اونم هست

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خانوادت حامی نیستن ؟

خانوادم نمیذارن طلاق بگیرم بد میدونن ولی مالی خیلی کمک میکنن هر چی شوهرم خرجم نمیکنه جمع میکنه خانوادم برام همه کار میکنن شوهرم کاری ام برام بکنه جنس اشغال میخره و ارزون اونم ده سال یکبار خانوادم نبودن که مفلس میشدم

چقد لجباز مغرور عقده ای خودخواه بچه اونم هست

برا بچه و خودش خوب خرج میکنه انگار من بی ارزشم منم لج کردم مدتیه غذا نمیپزم یعنی ناهار میپزم دو وعده شام نمیزارم صبحونه ام بهش نمیدم اما به بچم میرسم خودمم زیاد نمیخورم مثلا میره مرغ و گوشت میخره میگم هویج بخر یک ماه طول میده نمیخرع بعد برا خودش چه خرجهایی میکنه

برا بچه و خودش خوب خرج میکنه انگار من بی ارزشم منم لج کردم مدتیه غذا نمیپزم یعنی ناهار میپزم دو وعده ...

بفکر خودت باش بخودت برس اولویت باش بعدم بچه ات

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

فعلا اگه خانوادت کمکت می کنن برو به دندونت برس حتماً هرچیم شد سلامتت خیلی مهمه جوونی و زیبایی رو خفظ کن شاید خساست اون یه روز درست شد اما زیبایی و جوونی که با خرص و حوش خوردن از دست دادی بر نمی گرده

به خاطر ما نه ،،به خاطر بچه های معصوم 🥀برگرد! اللهم عجل لولیک الفرج به حق علی اصغر به حق رقیه💔

فعلا اگه خانوادت کمکت می کنن برو به دندونت برس حتماً هرچیم شد سلامتت خیلی مهمه جوونی و زیبایی رو خفظ ...

امروز پاشدم رفتم برا خودم مقداری محصولات پوست خریدم

امید ندارم مریض شدم واقعا تحملش و ندارم تنفر و چندش دارم ازش

بفکر خودت باش بخودت برس اولویت باش بعدم بچه ات

اخه برا من پول نمیده قبلا پول تو جیبی جدا میداد الان اصلا نمیده بعد از شش سال رفتم ارایشگاه چون پول نمیده پولم کم بود موهام خراب شد از روی خانوادم خجالتم خدا منو محتاج هیچکس نکنه حس حقارت و کوچیک شدن دارم همه به چشم فقیر میبینن منو در صورتیکه شوهرم پولداره

اخه برا من پول نمیده قبلا پول تو جیبی جدا میداد الان اصلا نمیده بعد از شش سال رفتم ارایشگاه چون پول ...

قطره چکان میخاد جون به لب بشی به زانو دربیای به ستوه بیای

به چه امیدی جمع میکنه ببره اون دنیا

جدیدترین گرون ترین ماشین و میخره شمال زمین میخره میندازه اونجا ولی خونمون و نمیرسه اصلا من با قرض و قوله میرم یه پرده عوض میکنم مثلا سال تا سال فرش نمیده قالیشویی اگرم بعد سالها بده اینقدررررر فحش و داد میزنه قیافش و میبینم میخوام بالا بیارم نمیخوامش دیگع خودش شعور داشته باشه میره به درک میذاره من و بچه خونه بمونیم تا حرفی هم میشه میگه از خونه پرتت میکنم بیرون حمال تو باید بری توالت بشوری