2777
2789
عنوان

پریودی دردناک

61 بازدید | 9 پست

من خیلی اذیت میشم از دو روز قبل تا دو روز بعد

کلافه شدم دیگه این جسد دراز میشم که میرم مهمدنی نه دوست دارم مهمون بیاد انگار مردم

چی کنم؟

مشکلی ندارم کم خونی چیزی

مسکن نمیخورید؟

کیسه آب گرم بذارین

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

اگر پول داری بدی به سونو و اینا که برو دکتر زنان

ولی هر موقع خیلی حالت بد شد و نتونستی دکتر زنان بری برو عمومی دو سه تا آمپول میزنه تو سرم خیلی خوب میشه بعدش میتونی راااحت به مهمونیت برسی انگار نه انگار پریودی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اول برو دکتر چکاپ بشی

اگه هیچی نبود بهش بگو ببین اوکی میده قرص روغن گل مغربی بخوری یا نه

معجزه میکنه

من یه هفته مونده به موعد روزی یکی میخوردم

از زایمان طبیعی یهو منو رسوند به کلا یک ساعت درد خفیف تو هر دوره

البته الان قطعش کردم بازم درد دارم ولی دیگه به شدت قبل نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اگر پول داری بدی به سونو و اینا که برو دکتر زنان ولی هر موقع خیلی حالت بد شد و نتونستی دکتر زنان بری ...

رفتم سونو هیچ مشکلی ندارم

امپول فکر کنم عادت میکنم بعد بهش

اول برو دکتر چکاپ بشیاگه هیچی نبود بهش بگو ببین اوکی میده قرص روغن گل مغربی بخوری یا نهمعجزه میکنهمن ...

رفتم البته چندساله زنان نرفتم همین سونو رفتم فقط

قرصه رو از دازوخونه بخرم؟

رفتم البته چندساله زنان نرفتم همین سونو رفتم فقط قرصه رو از دازوخونه بخرم؟

آره واسه من برند آنتی ایجینگ بود راضی بودم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.