2777
2789
عنوان

استاد دانشگام

529 بازدید | 32 پست

من و پارتنرم که استادمه ۲ساله باهمیم تو این دوسال من بهش تهمت چند بار زدم و از روی عصبانیت بهش چند بارم توهین کردم اونم خب ناراحت شده حتی فاصله گرفته ولی بازم وارد رابطه شده باهام من و اون اختلاف سنیمون یکم زیاده بخاطره همین اگه دانشگاه و بچه ها چیزی بفهمن درموردمون فکر بدی میکنن

من رفتم به یکی از دخترای دانشگاه این مسئله رو گفتم که باهمیم اونم رفته به پارتنرم گفته پارتنرمم خب از دستم نارلحت شد ولی رابطشو باهام تموم نکرد بااین حال بازم جواب پیامامو میده حتی اگه کار درسی داشته باشم حتی گفتم همو ببینیم اولش که ناراحت بود میگفت نه ولی الان میگه همو میبینیم

من سوالم اینه که چرا باوجود اینکه میدونه من رفتم به یه دختره گفتم بازم جواب منو میده و حتی قرار قبول کرده؟

دختره خب میره به همه میگه ولی بااین حال جواب منو میده و باهام قرارم میخواد بذاره؟

(خداشاهده رابطه ج نسی ام باهم نداشتیم)

یعنی انقدر خودتو کم میبینی که یه نفر از علنی شدن رابطش با تو باید شرمنده و ناراحت بشه و ازت جدا بشه؟

تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عاشقانه جواب میده الان یا سرد؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
خب از دستم ناراحته فعلاولی عادی و مودب جوابمو میده

احتمال زیاد گذاشته پای بچگیت اشتباهتو...

به ازدواج فکر میکنین؟

قبلش عاشقانه بودین؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
یعنی انقدر خودتو کم میبینی که یه نفر از علنی شدن رابطش با تو باید شرمنده و ناراحت بشه و ازت جدا بشه ...

خب فاصله سنیمون زیاده

توی دانشگاه بفهمن همه میگن بخاطره یه چیز دیگست

بعدش استاده اونجاست آبروش تو خطره

اگه از علنی شدن رابطه میترسید کوچه بغلی دانشگاه که میدونه شاید من و اون ببینن قرار نمیذاشت یا دیگه کلا بعد اینکه به دختره گفتم حواب نمیداد و قرار قبول نمیکرد

احتمال زیاد گذاشته پای بچگیت اشتباهتو...به ازدواج فکر میکنین؟ قبلش عاشقانه بودین؟

اره بخدا

حتی یه بار قبل این ماجرا انقد اذیتش کردم کلید توی ماشین جا گذاشته بود اون شب با هزار جور دردسر در ماشینشو باز کرد

ولی فرداش گفتم جدا بشیم گفت نه برای چی جدا بشیم اخه من خوبم از دستتم ناراحت نیستم

یعنی انقدر خودتو کم میبینی که یه نفر از علنی شدن رابطش با تو باید شرمنده و ناراحت بشه و ازت جدا بشه ...

نه منظورش اینه شرایط استاده خاصه

نباید پخش شع

من ۲۵اون ۵۵

متاهله؟

رابطه جنسی نداشتید واقعا؟

چند وقته با همید؟