2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وینتیج یعنی استایل دهه ۵۰ میلادی نه هر استایل قدیمی ایاینم پالتو نیست گلم من فقط چندتا نمونه استایل ...

وینتیج رو سرچ کن معنیش اینی که میگی نیست.

پالتو مثال بود میگم همون دهه پنجاهم که میگی، مردم یه لباس(اونم فقط همین) رو چهارفصل نمیپوشیدن. یعنی تابستون کنار دریا بوت پاشون نبوده که میگی مناسب همه فصلاست.

و البته که تنها سلیقه خودت مهمه. استایل قشنگی هم هست. فقط میگم وینتج اینجوری نیست و "من" اینو بهار نمیپوشم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وینتیج رو سرچ کن معنیش اینی که میگی نیست.پالتو مثال بود میگم همون دهه پنجاهم که میگی، مردم یه لباس(ا ...

عزیزم من عاشق استایل وینتیج و کلاسیکم معنیشو ندونم که دیگه خیلی چیزه😂

برای فصل بهار و تابستان برای این استایل کوتاه تر یا با پارچه نازک تر استفاده میشه و اگر فیلمای قدیمی یا عکسارو دیده باشین اکثرا بوت یا کفشای تخت پاشونه

منم هنوز نمیدونم چه جنس پارچه ای میخوام بخرم ولی این استایل واقعا مناسب فصل بهاره