2777
2789
عنوان

سطح ثروت

79 بازدید | 13 پست

این خانواده چقده؟

یکی از دختراشون خارج از کشور زندگی میکنه سالهاست

همونجا ازدواج کرده

یکی از پسراشون لیسانسه با ی پزشک متخصص ازدواج کرده

اون یکی دخترشون هم همش تو پیجش عکس از کشورهای اروپایی میزاره و شاسی داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از رو ازدواج و مدرک تحصیلی بگیم سطح ثروت رو ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مگه خارج رفتن به معنی پولدار بودنه ما افرادی داریم خارج رفتن نون ندارن بخورن اتفاقا تند تند عکس اروپا رو هم میزارن ولی با چی ؟ با اتوبوس و مترو مفتکی میرن این ور اون ور ولی آخر هفته ته جیبشون یه قرون نیس

هیچ ربطی نداره و از روی اینا نمیشه ثروت طرف رو تشخیص داد

حالا گیریم اینا همشون درست باشه و از نظر درامدی هم اوکی باشن باز متوسط حساب میشن نه پولدار

IRAN

وا معلومه فقیرن

مگهنمیدونی اینجا همه پولدارن و ب این افراد مبگن سطح پایین🤣

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
مگه خارج رفتن به معنی پولدار بودنه ما افرادی داریم خارج رفتن نون ندارن بخورنهیچ ربطی نداره و از روی ...

دقیقا ادم هست تو اپارتمان شصت متری اجاره ای هست ادمم هست بورلی هیلز زندگی میکنه

دقیقا ادم هست تو اپارتمان شصت متری اجاره ای هست ادمم هست بورلی هیلز زندگی میکنه

بورلی هیلز که هیشکی نمیکنه چون همون کالیفرنیا دیگه اجازه نمیدن به اون صورت مهاجر خونه بخره حتی پولدار هم باشه بحث سیاسیش هست

ولی اگه گیریم بگیره هم انقدر مالیات روی یه کسی که متولد اونجا نباشه میزنن که سر یکسال خودش پشیمون میشه فرار میکنه

در کل میشه گفت 80 درصد ایرانی هایی که خارج هستن و مقیم کشور دیگه وضعیت ضعیف دارن از نظر مالی

اون 20 درصد هم صاحب کارخانه ای چیزی هستن که اصل منبع درامدشون داخل ایرانه رفتن برای تفریح

IRAN

بورلی هیلز که هیشکی نمیکنه چون همون کالیفرنیا دیگه اجازه نمیدن به اون صورت مهاجر خونه بخره حتی پولدا ...

یکی از فامیلای ما از قدیم اونجا خونه داره

پولدارن تو هاوایی هم ویلا دارن

ولی بازم نسبت به ادمای مشهور انچنان پولدار نیستن

اره

نمیشه الان خواهر ناتنی من آلمان ازدواج کرده ایران بود فقط یه ماشین داشت همونم فروخت اونجام میگفت حقوقش به پول ایران زیاده ولی اندازه مخارجشون هست و فقط جون قیمتا ثابته با برنامه ریزی پس اندازم میکنن پدرش کلا خانوادگی پولدار نیستن مثل ماها زیر خط فقرن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید