2777
2789
عنوان

ادم خوب

82 بازدید | 12 پست

از ویژگی های ادمای خوب و صادق... ؟؟؟

با اجازه دوستان اول ازهمه من نظرمو میگم

یکی از ویژگهای بارز ادمای خوب و صادق ...زودرنجن و زود عصبی میشن چرا ک نمیتونن دروغ،خیانت، تظاهر ،ناحقی،نفاق..و خیلی از چیزای ک امکانش هس شما دوستان بیان کنید نمیتونه تحمل کنه ک بالطبع بقول معروف زود بجوش میاره از کوره درمیره و عصبی میشه

دوستان من نظر خودمو در تجربه و برخورد با ادمارو گفتم

پس لطفا نسبت ب گفته من گارد نگیرین و شمادوستانم نظرتون اعلام بفرمایید ک برام خیلی محترمو قابل احترام

باتشکر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چ خصوصیاتی دارن ک امن بنظر میرسن؟

میدونی افراد امن بی آزارن

پشت کسی حرف نمیزنن تهمت نمیزنن از حرفاشون مشخصه ... مثلا کل حرفاشون حول محور ادمای دورشون نمیچرخه اگرم بچرخه چیزای خوب و شیرین میگن

چرا همه این ویژگی هایی که میگید منم ولی فکر میکنم ادم روانی ای هستم و باید به روانپزشک مراجعه کنم؟ : ...

چون هنوز خودتو نشناختی وخودخودتا قبول نکردی یکم کنکاش کن اطرافیان خودتو زیر ذره بین قرار بده میتونی ب این برسی ک ادمای خوب ک خود واقعیشون هستن زود از کوره درمیرن

چون هنوز خودتو نشناختی وخودخودتا قبول نکردی یکم کنکاش کن اطرافیان خودتو زیر ذره بین قرار بده میتونی ...

بین ادمای اطرافم اون منم که زود از کوره در میرم مثلا با خانوادم که بحث میکنم تا بیام بهشون بگم چی بوده که باعث شده این همه مدت تو خودم بریزم یهو از کوره در میرم

بعد به من میگن باید اروم باشم و اهمیتی ندم بنظرم ادمای آروم بیشتر حقشونو میگیرن خودم که زیاد ازین ویژگی راضی نیستم ولی نمیتانم خودمو کنترل کنم🥲💔

بین ادمای اطرافم اون منم که زود از کوره در میرم مثلا با خانوادم که بحث میکنم تا بیام بهشون بگم چی بو ...

چرا نمیتونی خودت کنترل کنی چون حقی ازت ضایع میشه چون باورت ندارن چون فکر میکن حق با اوناس دارن این وسط،بطور اشکارا حق تو ضایع میکنن توام هیچجوره نمیتونی بفهمونیشون حق باتو هست ک مجبوری از کوره دربیای....

ینفر بهم گفت ایناروولی خب تا با دختر خالم میشینیم کنار هم از مورچه تا آدمیزاد همه رو زیر ذره بین قرا ...

لابد ذربین شما ذربین غیبت و تهمته ن ذربین شناخت ویژگی های خوبشون🥲😂😂