2777
2789
عنوان

کمککک

64 بازدید | 12 پست

دایی های من از تابستون خونه ما موندن و هرچیم میگیم و هرچقدرم به روی خودمون میاریم اصلا نمیرن.

دونفرن ک علاوه بر اونها خالهمم خونمون میمونه و واقعا نمیدوننیم دیگه چیبگیم و چی بگیم

بابام بخاطر مامان بزرگم چیزی نمیگه

اون یکی داییمم میگه تا این یکی نره منم نمیرم

هرسری بحث میکنن خونه رو میزارن رو سرشون اصلا آرامش و آسایش نداریم بخدا ، شبا تا صبح بیدار انقد حرف میزنن نمیشه خوابید ، ی وضع خیلی افتضاح رو خودتون در نظر بگیرید دقیقا همون

الان ما میخوایم بریم خونه عمهما و هرچقدرم حرف میزنیم که برید ما میخوایم بریم ، برید برید حتی خالهام گفت که برید و نمونید قرار بود امروز برن ولی نرفتن

توروخدا اگه کاری دعـ**ــایی چیزی میدونید که صددرصد جواب میده بگید انجام بدم پشت سرشونم نگاه نکنن😭🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیچاره بابات معلومه آدم خوبیه که رو در رو بهشون نمیگه

اره ، با مامانم دعواش شد که خودت بگو برن و من چیزی نمیگم ولی این خونه یا جای منه یا جای اینا مامانمم هرچقدرم میگه برید بازم نمیرن😭

اره ، با مامانم دعواش شد که خودت بگو برن و من چیزی نمیگم ولی این خونه یا جای منه یا جای اینا مامانمم ...

خدا بهتون صبر بده والا منم خواهرم که ازدواج کرده جزئی از خانواده میاد خونمون کلا نظم زندگیمون به هم می خوره

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

خدا بهتون صبر بده والا منم خواهرم که ازدواج کرده جزئی از خانواده میاد خونمون کلا نظم زندگیمون به هم ...

کاش فقط همینا بود...

میخورن و میخوابن و هرروز ما باید بریم پنیر و قند بگیریم انقد ک میخورن

ی پنیر واسه خودشونم نمیخرن بخورن

هرروز بزارید نرفتن هم دیگه باید مادرتون جدی برخورد کنه میتونه با مادربزگتون هم صحبت کنه والله من ارا ...

مامان من یکم رودربایستی داره، انگار مثلا بقیه دارن خرج مارو میدن

خوشبحال بچههاتون واقعا🤦🏻♀️