2777
2789
عنوان

نکنه باردارم 😭

136 بازدید | 24 پست

شرایطی که داشتمو میزارم ، فردای همون روز اورژانسی خوردم. باید دوم سوم اسفند پریود میشدم اما هیچ خبری نیس ، خیلی نگران و مضطربم و تقریباً یه هفته اس شبا نمیتونم بخوابم ...

دوستان لطف کنید موقعیتی که تو پست اول میزارمش بخونید ، شرمنده ام کسی رو ندارم که مطرحش کنم و دارم سکته میکنم ( توروخدا گزارش نزنید کاربر قدیمی ام و جز شما کسیو ندارم ازش کمک بگیرم )

در آغوشِ خدا {🤍}

اینو اول بگم که نامزدیم اما هنوز عقد نکردیم ، من تنبلی تخمدان دارم اما پریودام تقریباً منظمه و سیکلم حدوداً ۲۸ الی ۳۰ روزه اس و باید ۲ اسفند پریود بشم . دیروز که میشد روز ۲۴ سیکلم ( یک هفته به پریودی ) رابطه سطحی داشتیم ، من باکره ام ، نگرانیم از این بابته که نامزدم وقتی انزال شد ما کاملا در تماس بودیم ، ببخشید که بیانش میکنم اما پوزیشن هم جوری بود که من روش بودم . بعدم سریع بدنمو پاک کردم و تقریباً یه ربع بعد حسابی خودمو شستم .

در آغوشِ خدا {🤍}

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینو اول بگم که نامزدیم اما هنوز عقد نکردیم ، من تنبلی تخمدان دارم اما پریودام تقریباً منظمه و سیکلم ...

دخول نداشتی پس باردار نیستی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هیچی نمیشه بخاطر تنبلی و فصله

تا الان اینطپری عقب ننداخته بودم ، شده بود دو سه روز قبل موعد اورژانسی بخورم اما سر موعد میشدم .. ( سیکل قبلیم هم خوردم متاسفانه 🥲)

در آغوشِ خدا {🤍}