2777
2789
عنوان

بارداری دوم

119 بازدید | 29 پست

سلام بارداری دوم سخته؟میخوام بعدازعیداقدام کنم ولی خیلی استرس دارم دخترم تنهاست همش میگه مامان آبجی میخوام براش یه خواهر بیارم

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من آوردم دومی را

خیلی خوبه

هم بازی ان

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

ببین زندگیت ب خودت ربط داره.

ولی اگ بچه من بگه من تنهام و برام بچه بیار مسلما با حرف اون جلو نمیرم و شرایط خودمو و صلاح زندگیمو نگاه میکنم

ت رو خدااا پست من زیر تاپیک نامزدم میگ طلاق رو لایک نکنید.سرسام گرفتم.

من یه دختر ۶ ساله دارم الان دختر دومم بدنیا اومده واقعا سخته حالا شاید من دست تنهام ولی مدرسه فرستادن اولی و شب بیداری دومی داغونم کرده کارمم که از دست دادم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...