2777
2789
عنوان

مشاوره قبل از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 38 پست
راستی ی سوال بپرسم ، منم خواستگار بانکی داشتم ، میدونی حقوقش چقدره؟

میگم حرف زدن بلد نیست اولش که پرسیدم گفت نه دیگه مشد از این سوالا بپرسی بهش گفتم میخوای تو زندگی پنهان کار کنی گفت نه شوخی می کنم ماهی سه تومن ۳سال سابقه داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم حرف زدن بلد نیست اولش که پرسیدم گفت نه دیگه مشد از این سوالا بپرسی بهش گفتم میخوای تو زندگی پنه ...

یعنی چی!!!  بالاخره باید بدونی داری با چه شرایطی ازدواج میکنی ...

ب این حرفا که تغییر میکنه و علاقه بوجود میاد و اینا اهمیت نده ... ی سری چیزا قابل تغییره درصورتیکه خود طرف بخواد ،،، ی سری چیزا دیگه جزو شخصیت آدما شده

اگر دوس داشتی برای حاجتم ی صلوات بفرست 
من همیشه تو ارزو ها از کارمند بانک بخاطر تیپ کت وشلواری شیکشون خوشم میومد خانواده هم رفته بودن بانک ...

میسازیش چیه؟ این حرفا چیه؟؟؟؟؟ 

حرف خانواده ت خنده داره...

مگه ادم ازدواج میکنه ب امید اینکه یکی رو تغییر بده... نه جونم این ادمی که روبروته همینو در نظر بگیر در حالی ک ویژگی های بدش روز ب روز بدترم میشه نه خوب تر... ببین میتونی باهاش زندگی میتونی باهاش زندگی کنی..؟؟؟؟ تو باید اون ادمو با هر چی که هست انتخاب کنی نه یه ادم خیالی تو ذهنت که در اینده فلان جور ه و.....

خودت تصمیم بگیر.. ب نظر خانواده ت منطقی نیستن و فک میکنن قحط خواستگاره...

و اینکه با مردی ازدواج کن که در کنارش رشد کنی تو از اون چندتا چیز یاد بگیری یه پله بری بالاتر ... نه که بشی معلم و.....

موفق باشی...

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم
میگم حرف زدن بلد نیست اولش که پرسیدم گفت نه دیگه مشد از این سوالا بپرسی بهش گفتم میخوای تو زندگی پنه ...

ببین این ادم خیلی ام ساده نیستا...

حرف خانوادهتو بریز دوز... میسازیش چیه... این دفعه اینو گفتن بگو بیایید این تحویل شما بسازیدش بعد تحویلم بدید....

الان ک دختری انقد تحت فشارت گذاشتن...

فردا روزی بری با این ادم ب مشکل بربخوری حمایتت نمیکننا....

الان وقت داری ک درست تصمیم بگیری...

این ادمو همینی که هست باید تا اخررررر عمر در نظر بگیری حتی یکم بدتر.....

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم

سر قضیه ای که می خواست روستا زندگی کنه وقتی مطمین شدیم مراسمو بهم زدیم اومد بعدا من نبود رفته بود خونه با خانوادم حرف زده بود قانع شدن بعد به من زنگ زد فکر کرد همه چی تموم شده گفتن بخند و ناراحت نباش گفتم مسئله سده ای نبود فراموش کنم بعد شروع کرد که چرا فلان حرف منو به خانوادت زدی مثلا قهر بودم باهاش بعدا به حسابم پول ریخت گفت می تونستم با یه گل راضیت کنم گفتم فکر کردی بیچاره ام با پول قبول می کنم گلم هم می اوردی  قبول نمی کردم بعد با لحن بد و تند عیب هاشو گفتم گفت زندگی که با التماش شروع بشه نمی خوام گفتم بیا وسایلت رو ببر بعد تماسم زنگ زده بود خونه کلی حرف که من باهاش خیلی بد حرف زدم اینا که الان همه میگن تو مشکلی داری پسر خوبیه الان من بد شدم خودش هم بعدا گفت تو ماه رمضون بهم فرصت بدبم منم گفتن اره الان نمی تونم فکر کنم حالا دوباره مثل قبل میاد و میره هر بار که زنگ میزنه جداب نمیدم به همه خانواده زنگ می زنه که کجاست جواب نداده مدام هم بعدا هر حرفی به خانواده من حرف میزنه مثلا میخواست خونه اپارتمانی دو واحد بخره ولی هنوز خونه سند نداره پایان کار نگرفته بعدا برادرش که برن معامله زنگ زد گفت ما خونه رو دیدم خونه سند نداره ولی واحد کناری بهتر بهش گفتم اگر نداره که نخر دیگه اره میخوای بری که اون واحدی من خوشم اومده بگیر مگه همیشه نمی گی هر چی منم بگم بعدا رفتن معامله ونشد فردا زنگ زد به مامانم که من میخوام خونه بخرم تازه گفتم پدر بیاد ( بابای من)منببینه درصورتی که ما گفته بودیم بیاد کلی صحبت که ملیحه اینطوری میگه نیست من میخوام بخرم .خلاصه همش خودشو به مظلومیت می زنه خانواده ام باور کردن الان شدم دختر لجباز و احمق که باعث ناراحتی و آزار بقیه شدم فقط دلم میخواد بمیرم تا همه چی تموم بشه .برام دعا کنین 

سر قضیه ای که می خواست روستا زندگی کنه وقتی مطمین شدیم مراسمو بهم زدیم اومد بعدا من نبود رفته بود خو ...

ببین عزیزم ،،، اینکه میگی دلم میخواد بمیرم مثل این میمونه که بجای حل مساله ، صورت مساله رو پاک کنی ...

الان مهمترین تصمیم زندگیتو داری میگیری ...همه چیزو در نظر بگیر ... بچه بازی که نیست میخوای از الان تا آخر عمرتو با این آدم بگذرونی، درواقع تبدیل میشه به کسی که تو زندگیت اولویت با اونه...و این زندگی از صبح که بخوای درنظر بگیری باید آشپزی کنی و *باهم* بخورید ، خونتونو مرتب کنی ، لباساتونو بشوری و اتو کنی ، براش تعریف کنی و حرفاشو گوش کنی ، با هم برید خرید و تفریح ، درمورد مسائل زندگیتون باهم تصمیم گیری کنید ، اون روابطی که مربوط به شبه رو درنظر بگیر حتما ، ازش بچه دار بشی و پدر بچت بشه ، از بچت تو مدرسه و دانشگاه و سر کار اسم پدرشو میپرسن با اینکه تو تربیتش کردی .....

به همه ی اینا فک کن!  شاید این آقایی که میگی اصلا آدم خوبی باشه ، ما فقط حرفای تو رو میشنویم ولی چیزایی که من گفتم و هر دختری باید موقع ازدواجش حتما بهش فک کنه ، تو هم به اینا حتما فک کن! منطقی! 

انشالله هرچی به صلاحته پیش بیاد ، به خدا توکل کن 🌹

اگر دوس داشتی برای حاجتم ی صلوات بفرست 

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. من یه سایت میشناسم به نام سایت متیس که تشکیل شده از مشاوران در زمینه های مختلف که یه دسته از مشاورانشون در زمینه گل و گیاه تخصص دارند. میتونی ازشون در مورد گیاه اپارتمانیت ابیاری اون ،قلمه زدن و کلی چیزای دیگه کمک بگیری  حتما به سایتشون سر بزن