2777
2789
عنوان

مشاوره قبل از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره نمی‌خواد عزیزم نه بگو خودت راحت کن،اینقدر خواستگار زیاده بمون تا یه خوبش بیاد

کوچکترین موردش همین بهداشت فردی ،آدم وقتی ازدواج می‌کنه دلش میخواد با افتخار همسرشو نشون بده بگه این شوهرمه

بعدم این چطور چشمو دل پاکیه که هنوز هیچی نشده میخواد...؟؟؟

از اون گذشته مردا بعد از دو سه سال میزنن زیر حرفشون این هنوز خرش از پل نگذشته دنبال گول زدنته که ببرتت روستا

قضیه اختلاف فرهنگی که خودش یه دنیا حرف داره

بهداشت فردي خيلي مهمه

پس فردا بوگندو مسواك نزده مياد تو تخت ! ازت انتظارم داره بهش نزديك بشي!

تازه معلوم داغ هم هست ! ببين تحمل س ك س زياد رو داري!

تفاوت فرهنگي تونم كه زياده! پس فردا به مشكل بخورين حاضر نيست بياد پيش مشاور واسه حل مشكلتون!!!!

ولي اگه باهاش حرف زدي عيباشو گفتي! وفتشون كرد 

بهش فكر كن!

معلومه زن نديده هست!

مرسی که از نظرتون خودمم همین نظرو دارم اما خانواده میگن ادم ساده ای کسی نبوده بهش یاد بده از نظر خودمم ساده و احمق. نمی دونه هر چیزی رو چه موقع بگه ،هر وقت که خونه ما میاد دست پر هس یا هی میگه هر چی خانمم بگه خانوادم میگن اهل خرید هس می تونی بسازیش مردای الان هم با یکی هستن یا خسیسن ادم سالم پیدا نمیشه خانواده تحصیل کرده ای داره اما این یکی بینشون اینطوری هس و اینکه ۳۱ سالشه 

مرسی که از نظرتون خودمم همین نظرو دارم اما خانواده میگن ادم ساده ای کسی نبوده بهش یاد بده از نظر خود ...

خب تو این مدت چیزای جالبی ازش دریافت نکردی ، منظورم بهداشت فردی و دروغ و اینا س

اگر دوس داشتی برای حاجتم ی صلوات بفرست 
ولی ی چیزی کارمند بانک که مرتبه و کت و شلواری و اینا ..... پس چجوری رعایت نمیکنه؟؟ چی دیدی که اینو ...

من همیشه تو ارزو ها از کارمند بانک بخاطر تیپ کت وشلواری شیکشون خوشم میومد خانواده هم رفته بودن بانک گفتن خوب نیست من گفتم حالا یه بار بیاد ضرر نداره وقتی اومد اونطور که تعریف می کردن شکم گنده و اخمو نبود از بی تجربگی منو خانواده سر دو هفته ای نشون اوردن دلم میخواد  فقط بمیرم .خانوادم خیلی تحت فشارم گذاشتن همه میگن خوبه می سازیش سالم کمه 

من همیشه تو ارزو ها از کارمند بانک بخاطر تیپ کت وشلواری شیکشون خوشم میومد خانواده هم رفته بودن بانک ...

هیچوقت به امید تغییر بله رو نده ...

به این فک کن که تو همین دو هفته چه چیزایی ازش فهمیدی ، ب قول خودت شاید از سادگیش بوده که انقد زود چیزای مهمی ازش فهمیدی

اگر دوس داشتی برای حاجتم ی صلوات بفرست 

بارها بهش گفتم با مسواک قهری،من خودم ۵دقیقه مسواک می زنم .باهم رفتیم مام خریدیم ولی گذاشته دکوری تو کمدش .خانوادم اصلا درک نمی کنن  میگن درست میشه فقط ببینه تو اینجوری هستی اونم تغییر می کنه دور از خانوادش بوده کسی بهش یاد نداده . قرار حالا بریم مشاوره البته گفته من دوست ندارم ولی بخاطره تو میام