2777
2789
عنوان

وقتی بچه بودم

70 بازدید | 2 پست

وقتی بچه بودم حدودا ۸ یا ۹ سالم بود پسر خالم ۱۱ ۱۲ سالش بود همسایه بودیم ورفت آمد داشتیم یبار گفت بیا بازی اینا من که بچه بودم چیزای زیادی درمورد قسمت های خصوصی نمیدونستم مامانم بابام هم خونه نبودن برادمو برده بود دکتر بعد پسر خالم اون قسمتشو نشون داد من اصلا یادم درست نمیاد فقط یه چیزی تو ذهنمه در این حد بعد به منم گفت نشون بده اینا منم احمق بودم نشونش دادم بعد سنمون هم کم بود که اون توبه کرد گفت دیگه اینکارو نمیکنم منم بچه بودم اونموقع که درست درک نداشتم نباید اجازه بدیم پسری اونجا مونو ببینه بعد فقط همین بود برا خیلیا ممکنه پیش اومده باشه ولی خب بزرگ تر که شدم فهمیدم اینجا جای خصوصی هست و هیچکس نباید بهش دست بزنه الان ۶ یا ۷ سال میگذره من یکم یادم مونده و حتی تا یک سال پیش بخاطر این موضوع عذاب وجدان داشتم و یواشکی گریه میکردم شاید بخاطر سنش و کنجکاوی اش بوده ک اینو میگفته به هر حال الان روابط خانوادگی عادیه و حتی گاهی اوقات مثلا جمع های خانوادگی اینا مثلا با عنه خاله مثلا اسم فامیل بازی میکنیم اینا ولی خب چون بزرگتر هم شدیم کمتر همو میبینیم ولی هر بار که میبینمش با خودم میگم چقدر زشته اگر هنوز یادش باشه

کسی هست عین من که هم عاشق:حیوونا و بچه ها و نی نی ها و طبیعت باشه؟!🫷🏻🥹🌿❤️...🐣👧🏻👶🏻🫸🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید