2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 24 پست
دوس داشتن زوری که نمیشه علاقه اش به شما ته کشیده

ببینمیو تقصیر خودم بود تا نیم ساعت قبلش عالی بود باهام با یه جمله از سمت من فکر کرد نمیخوامش که اصن منظورم نبود اونم ادم مغروریع گفت تمومش کنیم😭

نه ! پسری که دوستت داشته باشه الان دقیقا داشت باهات حرف میزد نه اینکه در موردش تاپیک بزنی ..تاپیکام ...

نمیخوام از دستش بدم میشه بگین چطوری باید رفتار کنم.میشه یه سر به تاپیک های منم بزنین و نظرتونو بگین😊🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@arosha1383

اگر اشتباهی نکردی

خطایی نکردی دروغی نگفتی

دست و پا زدن بی فایده اس

اون که بخواد بره هر طور که شده میره

مهم نیست براس تو دلت چی بخواد

حتی تمام وحودت رو هم بزارید فقط یه مدت کوتاه میتونی نگهش داری همین

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

@arosha1383 اگر اشتباهی نکردی خطایی نکردی دروغی نگفتی دست و پا زدن بی فایده اس اون که بخواد بره هر ط ...

با توجه به رفتارش یعنی منو ول نمیکنه که بره؟

چون آره من اشتباهی نکردم صاف و صادقم تو رابطه

با توجه به رفتارش یعنی منو ول نمیکنه که بره؟چون آره من اشتباهی نکردم صاف و صادقم تو رابطه

من کلی جواب دادم تاپیکی ازت نخوندم

کدوم تاپیک رو میگی؟

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اگه میشه چند تا تاپیک اولمو بخونین😅😊🙏

بنظرم تو تاپیکام رو در مورد رابطه و شناخت پسرا بخونی بهتره

دو تا تاپیک ازت خوندم عجیب بود برام