2777
2789
عنوان

کارم درسته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 26 پست
وا خب خوبه دیگهتازه یکیو میشناسم بیست و پنج یا سی سالگی داره پرستاری می خونه به همکلاسی هاش تو دعوا ...

اره خوبه ولی همه همکارای مامانم سال اول قبول شد اگه بخوام یه سال بمونم پوستمو میکنه🤣😂

تصمیم گرفتم جواب ابله ها رو با دادن یه کلمه تموم کنم :باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودم دوست دارم پی علاقم ولی خانوادمم نمیدونم چه کنم

خب بهشون بگووبیست سال خیلی خوبه برای شروع

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

اره خوبه ولی همه همکارای مامانم سال اول قبول شد اگه بخوام یه سال بمونم پوستمو میکنه🤣😂

برو پی علاقت با اینکه خودم نرفتم 😅

ولی من واقعا شرایطش نبود الان دارم تجربی می خونم امسال کنکور دارم امیدوارم رشته ی خوبی قبول شم چیزی که دوست دارم وگرنه منم میرم پی علاقه به همه هم گفتم اگه من سه تا رشته ای که مدنظرمه قبول نشم میرم هنر

امیدوارم قبول شم چون حیفه انقدر خرج و درس خوندن

برو پی علاقت با اینکه خودم نرفتم 😅ولی من واقعا شرایطش نبود الان دارم تجربی می خونم امسال کنکور دارم ...

عالیه موفق باشی چند سالته الان

کلاس و کتابات میگی و مشورتو

الان 18 سالمه ابحی

پس دیگه بهتر

حتمن مثل امضات برودنبالش

خانواده هم به خانم دکترشون پزمیدن وافتخارمیکنن

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

عالیه موفق باشی چند سالته الانکلاس و کتابات میگی و مشورتو

من دوازدهمی ام

کلاس خاصی نمی رم ولی وقتی از بودجه آزمون عقب باشم زیست فرهمندنیا ریاضی آریان حیدری فیزیک قضاتی یا کامران شیمی فراهانی

عمومی هارو نمی بینم فعلا

مشاورم درخواست بده بگم

پس دیگه بهترحتمن مثل امضات برودنبالشخانواده هم به خانم دکترشون پزمیدن وافتخارمیکنن

💖💖😍

من دوازدهمی امکلاس خاصی نمی رم ولی وقتی از بودجه آزمون عقب باشم زیست فرهمندنیا ریاضی آریان حیدری فیز ...

راستی کدوم موسسه هست اینا اساتید

باش

راستی کدوم موسسه هست اینا اساتید باش

فرهمند مال مازه

حیدری مال کلاسینو

فراهانی و کامران رو نمیدونم ولی کامران و قضاتی خودشون موسسه جدا دارن

قضاتی جهشینو هم هستش

من چون شاید فقط یکی دو جلسه نگاه کنم اشتراک نکردم فیلم های پارسال رو معمولا نگاه میکنم چون گاهی ازشون جلوترم