drelham_drabbas مدیر عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 210 عنوان امتحان EPT | مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 19 پست تنم در اثر روزه کلا بی حسه. نمی دونم چرا دارم فراموشی میگیرم. امتحان EPT دارم. کاشکی عشقم بهم انگیزه و انرژی میداد. کجایی همسری... 🥲❤️ عاشقتم تپش قلبم ❤️E دیروز | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمان_نیلگون۲ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 4168 امروز ثبت نام کردم و ۱۵ اسفند امتحانشه الان نمونه سوالاش رو تو گوگل دیدم خیلی سوالات آسونی داره
drelham_drabbas مدیر استارتر عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 210 الان نمونه سوالاش رو تو گوگل دیدم خیلی سوالات آسونی داره عمومی داره و تخصصی. سوالات تخصصي نتونستم پیدا کنم. حسش نیست عاشقتم تپش قلبم ❤️E
drelham_drabbas مدیر استارتر عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 210 الان نمونه سوالاش رو تو گوگل دیدم خیلی سوالات آسونی داره منابع مورد نیاز EPTکتاب لانگمن قرمزکتاب واژگان ضروری تافلکتاب ۱۱۰۰ واژه بارونزکتاب ۵۰۴ واژهکتاب راهنمای تافل (The Official Guide to the TOEFL Test) عاشقتم تپش قلبم ❤️E
آسمان_نیلگون۲ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 4168 منابع مورد نیاز EPTکتاب لانگمن قرمزکتاب واژگان ضروری تافلکتاب ۱۱۰۰ واژه بارونزکتاب ۵۰۴ واژهکتاب راهن ... همه این کتاب ها رو خوندم سطح سوالاتش پایین بودن
drelham_drabbas مدیر استارتر عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 210 همه این کتاب ها رو خوندم سطح سوالاتش پایین بودن بسلامتی عاشقتم تپش قلبم ❤️E