2777
2789
عنوان

تایپت چیه

62 بازدید | 6 پست

ـ #ISFJ : من یه #ISFJ هستم. نور و برق کنار رعد وجود تو. حساس به افکارت. در ارتباط و هماهنگی با دنیا. بازتابی از عدالت و صمیمیت. من خود گرما هستم. من همونی هستم که روابط رو با حرارت وجودش زنده نگه میداره و عشق و دوستی ازش سرچشمه میگیره.

ـ #ESFJ : من یه #ESFJ هستم. آروم ولی مشتاقم. کره زمین و آدمها شور و نشاط زندگی منن. بدون وقفه یا ترس به دنبال هدفهام میرم و هیچی جلودارم نیست. من اون هیاهوی مخفیشده درون سکوتم.

ـ #ISTJ : من یه #ISTJ هستم. یه تلاشگر که فروتنانه راهش رو تو زندگی به بالا پیدا میکنه. مشتاق و وفادار در برابر باورهام. یک حضور قوی و پرابهت.معنای واقعی هدفمندی در زندگی. من همونیم که وقتی همه عقب کشیدن قدم بعدی رو به جلو برمیدارم.

ـ #ESTJ : من یه #ESTJ هستم. حرفها و تمام اعمالم از قدرت سرچشمه میگیرن. همیشه بلندترین صدا از جانب من شنیده میشه. صادقم هم با خودم هم با سایرین. هر کسی جلوی راهم بیاسته رو کنار میزنم. من به خودم و قدرت درونم باور دارم.

ـ #ISFP : من یه #ISFP هستم. کاریزماتیک در ساکتترین حالت. آشکار ولی همچنان پنهان و مرموز. من میتونم زیبایی رو تو همه چی ببینم. همه افکار و حرکات من جادو دارن. دنیا با من رنگ میگیره و من هم از دنیا رنگ میگیرم.

ـ #ESFP : من یه #ESFP هستم. سريع و زیرک مثل یه روباه. باوقار مثل یه پروانه. تا ابد پر از شور زندگی. تاثیرگذار و قوی. همونی که همه نگاهها به سمتش میره،اون منم!

ـ #ESTP : من یه #ESTP هستم. قطبنمایی که به سمت انرژی و هیجان نشونه رفته. اون کسی که در آخر جوابها رو داره. یه قانون شکن آزاد و رها. منطق فكری من قوانین خودم رو دنبال میکنن. هیچکس شبیه من نمیتونه باشه.

ـ #ISTP : من یه #ISTP هستم. قدرت من در سکوت نهفته شده. در نوع خودم بی نظیرم. تواناییهای من بدون حد و مرزن. داخل دنیای افکارم میچرخم ولی همیشه برای زندگی آمادهام. یک ذهن قوی و مستقل و منطق برای من حرف اول رو میزنه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید