2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با نامزدم میدونستم جدا میشم همون شب عقد بهم زدم

تایپکام هست نشون آورده بودن منصرف شده بودم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

از هیچ کاریم پشیمون نیستم

نمیگم اشتباه نکردم ولی تمام اون اشتباه ها برای رشدم لازم بود

فقط گاهی میگم کاش بجای استخدامی آموزش پرورش فرهنگیان قبول شده بودم زمان کنکور تا زمان ارزونی حقوق بگیر بودم و زندگیم پیشرفت بیشتری داشت همین

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

زمان کرونا با اسکاچ و الکل به جون رب و بسته های ماکارونی نمیفتادم

با کرونا میمردم بهتر بود

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

دکتری می خوندم

منم آرزوم اینه دکتری بخونم نمیدونم بشه یا نه دو دلم

هیچ وقت شرایطش پیش نیامد براتون؟

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

درس میخوندم یه رشته به درد بخور قبول بشم بتونم برم سرکار مستقل باشم

واقعا وضعیت الانم دیوونه م کرده🥲

اختیار زندگیمو ندارم

آنلاین شاپ کیف دارم از ۲۰۰ تا ۴۵۰ با ارسال رایگان دوست داشتی بگو لینک کانالمو بدم