2777
2789
عنوان

غذای مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 34 پست
منم بزرگترا رو که دعوت میکنم همیشه سنتی درست میکنم ولی اینا چون جوونن و همه توی سن و سال خودمون هستن ...

معلومه خوش سلیقه ای

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خب مهمون هستن نمیشه که کم درست کنم مثلا دو نفره بذارم برای دو نفر خیلی کم میشه

وا چه کاریه از خداشون هم باشه

خیلی هم خرج میوفتی

نفری یکدونه درست کن تموم مگ چقدر میخوان بخورن به تعداد درست کن حالا یک دونه هم اضافی مطمئن باش زیاد میاد

من خیلی از مهمونامون پیتزا میدم

ولی نون گرد درست نمیکنم، چون نمیشه برای همه همزمان سرو کرد

خمیر میگیرم، کف سینی فر رو کلا پر میکنم، بعد از پخت مربع مربع برش میزنم. تا سینی اول خورده بشه، دومی حاضره، و حتی سومی و چهارمی و پنجمی!!!!

کنارش هم بسته به زمانی که دارم، چیزای دیگه هم درست میکنم

سوپ شیر

سالاد ماکارونی

سیب زمینی با سس قارچ یا پنیر

ذرت مکزیکی

سالاد سزار

سالاد فصل

نوشابه و دلستر

انواع سس، کچاپ، تند، مایونز، فرانسوی، هرچی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
همیشه گوشت درست میکردم ولی چون گوشت خیلی گرون شده و مهمونا هم ۱۵ نفر هستن گفتم این بار مرغ درست کنم ...

به به دستتون درد نکنه عالیه🥰

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
من خیلی از مهمونامون پیتزا میدمولی نون گرد درست نمیکنم، چون نمیشه برای همه همزمان سرو کردخمیر میگیرم ...

به به عالیه😍 منم چند بار برای مهمونا مستطیلی درست کردم توی سینی فر بزرگ کلی این بار میخوام توی قالب گرد ۲۹ سانتی درست کنم. گفتم از ظهر شروع می کنم همه رو درست میکنم تا شب. نیم ساعت مونده به شام همه رو توی طبقات فر میچینم و میذارم گرم بشه بعدش سرو میکنم

به به عالیه😍 منم چند بار برای مهمونا مستطیلی درست کردم توی سینی فر بزرگ کلی این بار میخوام توی قالب ...

اگر پیتزا مرغ میخوای بدی، بمونه و گرم کنی مزهش عوض میشه متأسفانه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بنظرم خیلی زیاده هرکی ی پیتزا دپنفره بخوره سیر میشهپیتزا رو کوچیک تر کن

آخه قالبام اندازه پیتزای دو نفره هستن مهمونا هم جوونن و دهن دار فوقش یه کم غذا اضافه میاد میذارم بعدا خودمون میخوریم