2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو کباب سفارش بده 🗿

بگو کنار سفارشش یه جوج هم بزنه منم بیام🐧

طرز تهیه آش خانگی با کشک کبوتر دبیرستانی من:ابتدا موهای گوریل جنگلی را دکلره میکنیم،سپس موهایش را میچنیم تا تبدیل به رشته آش شود،سپس ادویه جات علی الخصوص نمک را از جومونگ به صورت پرداخت ۴ قسط ترب پی سفارش میدهیم،برای سبزیجات خورد شده،سبزی آماده را به گاو میدهیم تا نشخوار کند و سبزی را با تف پس میدهد که آن را در قابلمه میریزیم،حبوبات را نیز از مزرعه گوسفندان ناقلا قرض میگیریم،حال میگذاریم تا آش خوب پخته شود،در نهایت سس مخصوص یعنی خروجی کبوتر(ترجیحا دبیرستانی) را که به رنگ سفید است بر روی آش میریزیم،حال وقت آن است خروجی غذای آماده شده رو به سطل آشغال هدایت کنیم🫩🐦🍲

هعی گفتی کباب منم بوشو حس کردم🗿

عضو جدیدم هرچی سرچ میزدم توی گوگل این سایتو میوورد منم عضوش شدم امیدوارم وایبش واسم خوب باشه✨یه دختر مهربونم و در عین حال سعی میکنم خیلی به خودم برسم. توی پوست و مو و بقیه چیزا💗 میتونی هر سوالی درباره ی پوست خوشگلت و موهای جذابت داری ازم بپرسی شاید بتونم کمکت کنم، گاهی که تایم اضاف آوردم میام اینجا✨ من یه هیرکالریست و میکاپ آرتیست هم هستم💗

اگه تو حساب میکنی 🗿

نه دیگه شما پیشنهاد دادی،خودت جفتشو حساب کن یه دوغ ابعلی خانواده هم بذار روش🗿

طرز تهیه آش خانگی با کشک کبوتر دبیرستانی من:ابتدا موهای گوریل جنگلی را دکلره میکنیم،سپس موهایش را میچنیم تا تبدیل به رشته آش شود،سپس ادویه جات علی الخصوص نمک را از جومونگ به صورت پرداخت ۴ قسط ترب پی سفارش میدهیم،برای سبزیجات خورد شده،سبزی آماده را به گاو میدهیم تا نشخوار کند و سبزی را با تف پس میدهد که آن را در قابلمه میریزیم،حبوبات را نیز از مزرعه گوسفندان ناقلا قرض میگیریم،حال میگذاریم تا آش خوب پخته شود،در نهایت سس مخصوص یعنی خروجی کبوتر(ترجیحا دبیرستانی) را که به رنگ سفید است بر روی آش میریزیم،حال وقت آن است خروجی غذای آماده شده رو به سطل آشغال هدایت کنیم🫩🐦🍲

🥹🥹

وای با نون و گوجه🥹 لیمو هم روش بریزی

عضو جدیدم هرچی سرچ میزدم توی گوگل این سایتو میوورد منم عضوش شدم امیدوارم وایبش واسم خوب باشه✨یه دختر مهربونم و در عین حال سعی میکنم خیلی به خودم برسم. توی پوست و مو و بقیه چیزا💗 میتونی هر سوالی درباره ی پوست خوشگلت و موهای جذابت داری ازم بپرسی شاید بتونم کمکت کنم، گاهی که تایم اضاف آوردم میام اینجا✨ من یه هیرکالریست و میکاپ آرتیست هم هستم💗

منم گرسنمه ولی توی فست هستم و تا شب چیزی نمیخورم

چرا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

از هیتلر قرض میگیرم 🗿

خسیس بازی در نیار،یبار خرج کن😒