2777
2789
عنوان

کیست مویی

53 بازدید | 7 پست

سلام چطورید

خاستم تجربمو از عمل کیست مویی براتون بگم که دیروز یعنی 5/12/1404عمل کردم عملمم بازه

از اول بگم براتون. میرید پیش دکتر جراحی که معاینه بشید معاینه شدید بهتون نوبت میده یا لیزر یا جراحی که همه میگن جراحی بهتره خلاصه نوبت عملو که گرفتید میرید که عمل کنید اول پیش دکتر بیهوشی میرید و براتون همچیو توضیح میده بعدش اگه حالتون خوب نباشه یه شب قبل عمل بستری میشید اگه حالتون خوب باشه بستری نمیشید

موقع رفتن به اتاق عمل بهتون لباس میدن و میبرنتون اتاق عمل که اولش وارد میشید استرس دارید ولی همه استرسش قبل از بی حسی اسپایناله که یه آمپول توی نخا فرو میکنن که دردش از آمپول معلی یا برابره یا کمتره بعد که آمپولو زدین بعد 5دقیقه از نوک پنچه شروع به گرم شدن میکنید بعد10دقیقه کل کمر به پایین کامل بی حس و داغ میشه که اصن یجوری حال میده. از اون لحضع استرس نداری که دکترا نگات کنن یا هرچی عمل که شروع میشه هیچ چیزی حس نمیکنید اصلا نترسید بعد که تموم شد (20دیقه) کع اونم انقد بی حسید که میشه دو دقیقه

خلاصه تموم که شد لباس میپوشی و میری برای ریکاوری توی اتاق عمومی ۲۰دقیقه اونجایی و بعد میری بخش و تمام 😃 تا بعد بی حسی هیچ چیز نباید بخوری وگرنه بالا میاری .بی حسی دو ساعته تموم میشه و بعد هرچی خاستی میتونی بخوری .درباره نشستن هم میتونی در حد پنج دیقع روی زخم بخابی و بعد فشار میاد یا باید به پشت بخابی یا بغل خلاصه یه شب بستریی میشی توی بخش صبش دکتر میاد همچیو برات توضیح میده که باید پانسمانتو روزی یبار تعویض کنی که یا با سرم شستشو یا زیر دوش بعدشم میری خونتون خوشو خرم بدون کوچکترین دردی قرصم بهت میدن که بخوری .این تمام تجربع من بود توی دو روز بعد عمل

خلاصه نترسید هیچ چیز خاصی نداره برید تمومش کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونید چه عاملی باعث میشه کیست ایجاد شه

پسر من از بچگی روی خط باسن یه سوراخ داشت،، که من فکر کردم گرفته شده اما نگو همینجوری مونده، بعد که به بلوغ رسیده یدونه مو از اونجا دراومده و داخل سوراخ مونده و عفونت کرده،، اما یسری هم سوراخ ندارن،، یهو یه مو برگشت میخوره به داخل و ایجاد عفونت میکنه،، من یکسال تمام درگیر بودم تا زخم بعد از جراحیش پر بشه

سلام عزیزم، نمیخوام بترسونمت،، ولی باید بگم پر کردن اون بافتی که برداشتن از باسن خیلی طول میکشه،، برای پسر من به اندازه ی یه کف دست برداشته بود،، بهمن ماه سال پیش،، باور میکنی دو روز پیش تازه بسته شد،، البته بستگی به بدن هم داره، پسر من کمی چاق بود که باعث شد اینهمه طول بکشه،، ایشالا برای شما اینطور نباشه،، یسری تجربه از پماد و پانسمان نوین دارم خواستی بهت میگم

سلام عزیزم، نمیخوام بترسونمت،، ولی باید بگم پر کردن اون بافتی که برداشتن از باسن خیلی طول میکشه،، بر ...

آره واقعلا کمی طول میکشه ولی درصد عودش کمتر از بقیه روش هاست

ممنون میشم اسم پمادو بگی

آره واقعلا کمی طول میکشه ولی درصد عودش کمتر از بقیه روش هاست ممنون میشم اسم پمادو بگی

ببین ما اولاش که زخمش عمیق بود، از ژل کامفید و آرژینال کلسیم استفاده کردیم برای پر شدن بافت،،، اینا تو پانسمان نوین استفاده میشه،، باعث بافت سازی میشه،، جای عمل رو حداقل باید یک روز درمیان یا هر روز با شامپو بچه بشوری،، دو تا گاز استریل رو هم بزاری شامپو بچه بریزی یکم، و محکم بشوری، طوری که ازش خون بیاد،، خون اومدن خوبه،، بعد خوب خشک کنی، ژل بزاری روش و پانسمانش کنی، بعدها که یکم پر شد، از ترکیب دوتا پماد استفاده کنی که عالین،، پماد تئوفیلین و ژل مترونیدازول،، واقعا معجزه میکنه

آره واقعلا کمی طول میکشه ولی درصد عودش کمتر از بقیه روش هاست ممنون میشم اسم پمادو بگی

فک نکنم خودت بتونی بشوری، باید یه نفر دیگه برات این کار رو انجام بده که بتونه خوب ببینه و از دلش بیاد روی زخم رو محکم بکشه تا به خون بیفته