2777
2789
عنوان

سن رل زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 121 پست
افکارم حقیقتش پول نبود فقط اخلاق بود اما زندگی اطرافیانمو دیدم که با نداشتن پول به چه روزی افتادن فه ...

نه نه اینکه اونا مشکل دارن ربطی به پول نیست به اینه که بیشتر وقت ها درک نمی شن

نه نه اینکه اونا مشکل دارن ربطی به پول نیست به اینه که بیشتر وقت ها درک نمی شن

نه بابا از این لحاظ نمی گم پول جهیزیه ندارن پول خونه ندارن پول ماشین ندارن انگار هیچ هیچ هر چقدر عشق باشه خب به چه درد می خوره یکی دیگه از آشنایان تو پول غرقه خب تون از زندگی و تفاهم لذت میبره قطعا

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان ، 🤗ینی از نظر خودتون آدم درستی نیست

حقیقتش نه

کار خاصی نکرده بگیم عاشقانه دوسش داره

خونه و ماشینم که هیچ

پس خوب به چی بگیم خوب

در عوض یکی که با عقل پارتنرشو انتخاب کرده هم پول در حد لالیگا هم اخلاق در حد عالی هم تیپ همم قیافه هم اصالت خانواده همه چی داره خب وقتی آدم دست به مقایسه میزنه متوجه میشه

حقیقتش نه کار خاصی نکرده بگیم عاشقانه دوسش داره خونه و ماشینم که هیچ پس خوب به چی بگیم خوب د ...

هی بی خیال چونکه هرکی نقشی داره هرکس مسئولیتی داره هرکی انتخابی په ما مسئول هیچ یک از اتفاقات برای هیچکسی نیستیم فقط آدم باید خودش قبول کنه قبول داشته باشه چی غلط چی درسته تمام

هی بی خیال چونکه هرکی نقشی داره هرکس مسئولیتی داره هرکی انتخابی په ما مسئول هیچ یک از اتفاقات برای ه ...

اره خب دقیقا زندگی خودشه

اما من خیلی چیزا یاد می گیرم از مقایسه این دو تا زندگی

البته تقدیر خداست شاید من صد برابر بدتر از اون بشم