2777
2789
عنوان

قهرمان زندگی من... 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 25 پست

مادرم قهرمان زندگیه منه و مانندش و ندیدم میپرستمش😢

تو بحرانی ترین شرایط موند کنارمون و از همه چیش گذشت و هنوز هم میگذره همیشه از خدا میخوام زودتر از مادرم بمیرم و ناراحتیشو نبینم آمیییییین

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونی بگی چی ازش یاد گرفتی؟

خیییییلی کمکم کرده تا ب الان

همه جوره دستمو گرفته...توشرایطی ک خانواده و همه ی نزدیکامم ولم کردن...اون امید بم داد

ی کارایی کرد ک واقعا مدیونشم

بیچاره ملتی ست ملتی که نیازمند قهرمان باشد.... نمیدونم چرا این تو ذهنم اومد... ولی قهرمانم استیو ...

اگه یکی نکات مثبت داشته باشه بتونیم از هم بیاموزیم چرا که نه ، اسمشم قهرمان بذاریم یا هرچیز دیگه طوری نمیشه مهم معنایی هستش که قهرمان اداش میکنه

تیکر مربوط به بارداری نیست..
پــــدرم بزرگترین و بهترین قهرمان زندگیم بوده همیشه و هست انشالله همیشه تنش سالم باشه و سایه ش بال ...

بخاطر صداقتش پاکیش،غیرتش

از همه بیشتر عاشق غیرت و مردونگیشم ک هیچ وقت نزاشت هیچ کس به ما حتی چپ هم نگاه بکنه

همه ی زندگیم قربون یه لحظه ش👨‍👧

پـِـدرم👑_👩مـــادرم💎_👦🏻بَـــرادَرم❤️_👶🏻پِسَـــرم🤱🏻🌎

من سعی میکنم از هرکسی نکات خوب و ایده های مثبت و اخلاق و منش درست رو یاد بگیرم.

پدر مادر همسر خواهر برادر خاله دایی زندایی عمو زنعمو همسایه دوست همکلاسی استاد همکار 

همشون توی بخش هایب از زندگی قهرمان من هستن