2777
2789

میگرن داری؟

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم سمت راست سرم درد میگیره از میگرن هستش

هر وقت خواست شروع بشه فوری یه نوافن بخور

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

هروقت سردرد داشتی یه کیسه آب گرم بذار پشت سرت یه دستمال سرد روی پیشونیت. وقتی همزمان این کار رو انجام میدی عروق جلوی سر منقبض میشن و عروق پشت سر و نزدیک گردن منبسط. این کار باعث کاهش سردرد میشه. امتحان شده است و روی من جواب میده

هر روز مسکن بخورم اخه

میگرن کع هروز نمیگیره

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

هروقت سردرد داشتی یه کیسه آب گرم بذار پشت سرت یه دستمال سرد روی پیشونیت. وقتی همزمان این کار رو انجا ...

اتفاقا دیروزم یکی بهم گفت آنقدر کارت کردم نشده گفتم اینم تاثیر نداره

ام ار ای بدون تزریق دادم چیزیم نبود اره

به متخصصت بگو سرت رو بوتاکس کنه

این همه مسکن کلیه و کبد رو داغون میکنه

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................