2821
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 66 پست
حسنی الان کجاس ینی😭😭مگه کجایی ک سرده و تاریکه.. تو یخچالی مگه😭😭

حسنی حالش خوبه. اینجا آدماش سردن شهرشون پر دود شده

همه شبی دیوا شدن به حسنی بگو نیاد اینجا 🥲🥲🥲😭

شعر زیبای من

حسنی الان کجاس ینی😭😭مگه کجایی ک سرده و تاریکه.. تو یخچالی مگه😭😭

کلاغا خبر آوردن حسنی داره میرقصه کنار برکه آب کلی سیب هم آوردن فرشته ها براشون حسنی جاش خوبه تو کتاب قصه هامون دیوا همه گم شدن غصه نخور براشون

شعر زیبای من

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حسنی عشق منه،، حسنی جون منه،، اخه اینم شد سوال😭😭تو کتابا،، دشت و دمن،، کوه و کمر، صحرا محرا.. حسنی ...

نمیدونم حسنی کوجایییی؟ 🧸

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

خب روزای دیگش همش خواب بود.. 😭😭فقط جمعه ها بیدار بود😭😭الان شما خوبی که جمعه ها میری مکتب 😭😭

من نرفتم مکتب😂

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

اوخوداااا بریم گروه تجسس تشکیل بدیم😂🥷🏻🥷🏻

آلهههه🧸

حسنی رو پیدا کنیم😭😂🥺🧸