muzikalll مدیر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 203 عنوان 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 20 پست حسن کچلم کجایی عشقم😭😭😭😭😭😭😭رفتی تو غصه ها کی اومد بردت با الاغ کد خدا رفتی؟؟ یا جوجه مرغ همسایه😭😭😭😭کی گفت باید. تمیز شی.. عزیز شی 😭😭😭😭آهای حسن کچلم امیدوارم این پست برسه به چشمت 😭😭😭😭😭هر کی خبر بیاره.. موشتولوق میدم بهش😭😭😭😭😭 درخواست دوستی ممنوع ❌.. دیروز | 17:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
muzikalll مدیر استارتر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 203 ن حالش خوبه کنار جوی آب زیر سایه درخت خوابش برده برو پیداش کن وگرنه جادو گر سیاه پیداش میکنه 🥲🥲 ده شلمرود.. که جادوگر نداشت😭😭😭دیو داشت.. رفته بود به جنگ دیوه... حسنی که نشسته بود.. . کنار در.. کی گفت بره حموم و سلمونی😭😭😭 درخواست دوستی ممنوع ❌..
muzikalll مدیر استارتر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 203 حسنی من. با هیشکی که کاری نداشت.. نشسته بود. سیبشو میخوورد... کی گفت بره حموم.. کی گفت بره سلمونی 😭😭اهاااای حسنی😭😭 درخواست دوستی ممنوع ❌..
hamidreza13777 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 472 ده شلمرود.. که جادوگر نداشت😭😭😭دیو داشت.. رفته بود به جنگ دیوه... حسنی که نشسته بود.. . کنار در.. ... طفلی الان خوابه برو پیداش کن اون پیرزن افریطه از یه غصه دیگه اومده پیداش کنه شعر زیبای من
muzikalll مدیر استارتر عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 203 طفلی الان خوابه برو پیداش کن اون پیرزن افریطه از یه غصه دیگه اومده پیداش کنه نه نگووووو😭😭اگه دیدیش میگی بیاد.. 😭😭وردار بیارش 😭😭 درخواست دوستی ممنوع ❌..
hamidreza13777 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 472 نه نگووووو😭😭اگه دیدیش میگی بیاد.. 😭😭وردار بیارش 😭😭 ن من نمیتونم بیارمش میخام به به کتاب هزار و یک شب خونه که هزارتا غصه داره اسبم مریضه باید براش دارو پیدا کنم شعر زیبای من
hamidreza13777 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 472 نه نگووووو😭😭اگه دیدیش میگی بیاد.. 😭😭وردار بیارش 😭😭 کلاغا خبر آوردن حسنی بیدار شده داره از دست به دیو فرار میکنه 😭😭😭 شعر زیبای من