2777
2789
عنوان

😐😐 این مرده یا زن

306 بازدید | 50 پست

گفت بیاین فاال تارو ت می گیرم (درخواست بدین)

منم درخواست دادم ، میخاستم ببینم اونی ک تو ذهنمه ازم خوشش میاد یا ن؟

اول گفت اسم و سن

بعد گفت نیت کن و سایز پاتو بگو😐😐😐

تا حالا فااال تارووووت نگرفتممم

ولی باورم نمیشه اخه سایز پا چیه😐واقعا نیازه یا یه تاپیک بزنم نی نی یار تگ کنم تعلیقش کنه؟👺

از معلم املاهای سایت خشم نمیاد👺اگه معلم املایی تو تاپیکم کامنت نزار👺مرسی.اه

نیت کن سایز پاتو بگو🤣🤣🤣🤣

میشود این تن و این وطن با هم مهاجرت کنند؟با آبدانان ، لرستان ، کرمانشاه و تهران با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره این خاک برویم یک گوشه دیگر دنیا و سرود زندگی بخوانیم بر فراز قله فردا🤍🕊️اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تگش کن

میشود این تن و این وطن با هم مهاجرت کنند؟با آبدانان ، لرستان ، کرمانشاه و تهران با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره این خاک برویم یک گوشه دیگر دنیا و سرود زندگی بخوانیم بر فراز قله فردا🤍🕊️اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

منم بهم گفت لازمه بهش گفتم ۴۰ اونم گفت منفی دراومد

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

بابا این فوت فتیشه نمیدونه چجوری بحث و باز کنه اخه از پا میخواد اسم ننه ی طرفو بفهمه یا اورانیوم غنی کنه ؟ ساده نباش

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها

اره دقیقن همینو گفتمرده اره؟

معلومه خب ورگنه سایز پا میخواد چیکار