2777
2789
عنوان

مزاحم همیشگی

224 بازدید | 22 پست

یه دوست دارم ( فامیل نزدیکمم هست) هروقت که بخوام برم مسافرت کوفتم میکنه پسرش هم سن و سال پسر منه قسمم میده به جون بچه ام که واسه پسرت هرچی گرفتی واسه پسر منم بگیر 😡😡

راهکار بدین واقعا خسته شدم گاهی واسه خودشم هرچی من بخوام میخواد و بگم خیییلی گیره بارها غیر مستقیم بهش فهموندم از این رفتارش اذیت میشم اما اصلا به روی خودش نمیاره الان جدیدا با قسم دادن بچه ام میخواد مجبورم کنه 😅

اینم بگم که نگین بهش نگو جایی میری، بخدا نمیگم روابطمون طوریه که میفهمه 😖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به قول بعضییا فقط طلاق 😄

بگو پول بده.... حسابم خالیه 👌

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

پولشو میده؟میخوای تو هم مقابله به مثل کن چند بار تا ببینه کارش چه قدر اذیت کنندست

میده پولشو ولی اذیت میکنه باید عکس بگیرم بفرستم فروشنده رو اذیت کنم اخرم میگه نمیخوام