2821
2789
عنوان

اسم دخملم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 63 پست
سلوا

بر وزن حلواست😜😜😜😜

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باران 

نفس 

هستی 

نازگل 

یاس 

روشنک

ماهک

ترمه

درسا

توروخدت اسم درست و حسابی بزارید یه حس خوب رو القا کنه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
هیچکدوم  ستین بزار یه اسم لریه به معنای پناه و تکیه گاه.😍توی فرهنگ بختیاری خیلی با مسما و پر ...

ما ترکیم 

من همونم که امضام این بود که تا اربعین مامان میشم الان مامان شدم خدایا شکرت این حس قشنگ رو شامل همه منتظرا کن .96/8/11
بوقلمون؟؟؟؟نه بابا پرنده بهشتیه

باور کن.من تو چندتا سایت دیدم نوشته نوعی بوقلمون که در بهشت هست😒

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊
مگه بده؟

نه خیلی هم خوشمزست. من که دوست دارم😉

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من اسامی قدیمی قشنگ رو به اسامی من‌درآوردی امروزی ترجیح می‌دم. دوستم دخترش پارسال دنیا اومد اسم‌اش رو گذاشت کتایون. من از انتخابش خیلی خوشم اومد. یه دوست دیگه دارم اسم پسر ۴ ساله‌اش داریوشه. آدم وقتی این نام‌ها رو می‌شنوه خیلی حس بهتری داره نسبت به وقتی که اسامی بی‌معنی‌ای مثل الین و السا و النا و سلین و آرشا و هوراد و ... به گوش می‌خوره

چقدر قشنگن این اسما چرا من اینارو نزاشتم😢

اگه دختر دار شدم 

حتما اسمش بین ایناس 

هم تکراری نیستن 

هم مفهموم دارن 

واقعا اوای خوبی هم دارن 

اشکال نداره حتما اسم کوچولوی شما هم قشنگه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی