2777
2789
عنوان

پدرومادردوستم😂😂

422 بازدید | 33 پست

دوستم امروز فشارخونش افتاده بود بگین چرا😂اینا دوتاخواهربودن ودوتابرداریک سال ویک ماه پیش مامان وباباش یه داداش میارن بزاش😂دوستم خودش ۲۳ سالشه خواهرشم ۲سال ازش بزرگترع ۲۵ .حالا الان امروز فهمیدن مامانش بازحاملس دوستم فشارش افتادع بود زارمیزد میگفت بیشعور های ح ش ری یکم آروم نمیشینن خستمون کردن من نگه نمیدارم داداشاشم یکی ۱۵ یکی ۱۰ .مامان باباش زود ازدواج کردن سنی ندارن ۱۵ مامانه ازدواج کرده ۱۶ خواهرش شده ۲۰ هم باباش ازدواج کرده سمه خالصن این خانواده کلا😂😂جالب اینجاست باباش نمیزارع سقط کنه میگه ایشالا اینم دخترمیشه جمعمون جمع میشه اینم بگم وضع مالیشون خیلی خوبه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کار خوبی میکنن منم اگه وضع مالیم اوکی بود و شوهرمو دوست داشتم پنج شش تا بچه میاوردم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

دوستت بیخود میکنه دخالت میکنه ناراحته مستقل بشه بقیه خانوادرو نداره

مگه ادم برای بچه داشتن باید از بچه هاش احازه بگیره

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

خب وضعشون که خوبه

پدر و مادر هم که راضين

دیگه به نظرم هیچ ارتباطی نه به دختره داره و نه به کس دیگه ای

من نمیفهمم واقعا پدر و مادر رضایت دارن بعد یه عده ای دخالت الکی میکنن

دوستت بیخود میکنه دخالت میکنه ناراحته مستقل بشه بقیه خانوادرو ندارهمگه ادم برای بچه داشتن باید از بچ ...

والا

تازه یه چیزی هم بچه بار پدر و مادرش میکنه

در حالیکه اصلا نه قراره اون بچه پول و نون ش رو بده و نه قراره بزرگش کنه

دوستت بیخود میکنه دخالت میکنه ناراحته مستقل بشه بقیه خانوادرو ندارهمگه ادم برای بچه داشتن باید از بچ ...

به نظرم بله چون بچه هابزرگن دانشگاه میرن خواهرش امروز فردا نامزد کنه نیازداره یه پدرومادرکنارش باشه اینا باید منتظرنوه شون باشن نه اینکه خودشون با بچه بازی کنن همه کارها ومراقبتهام که ریخته میشه سراین بدخت دوستمو وخواهزش البته نظرشمام محترمه