2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 36 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بپز یا به شوهرت بگو بخره

میپزم گفتم خرید کنه نمیدونم تا افطار میرسه یانه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

احتمالا لوبیا پلو سحری ام نون پنیر عسل

نوش جان

من عاشق لوبیا پلو ام ولی تازه خوردیم

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

قیمه امادستبرنجم داره قل میخورهمنتظرم دم بزارمبرم حمووم🦦

به به چه زرنگ منم احتمال زیاد قیمه بپزم ولی هنوز نشستم

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

دلم حلوا وکاچی میخواد برای افطار . همچین چیزایی. اما حوصله ندارم درست کنم

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/ که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیکمو گر بد تو برو خود را باش/ هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

افطار ک نداریم ولی شام کپه عربی بعد عمری مادرم درست کرده ذوق مرگ ترینم 😍😍😍😍😍😍😍😋🤣

به به نوش جان😂❤️

ی غذا یاد گرفتم شوشتریه اونو میخام بزارم مرغ تیکه ای داره با چشم بلبلی وشوید خشک بعد با برنج دم میک ...

منم این غذارو تو اینستا زیاد دیدم میگن پلو شوشتری

بنظر خوشمزه میاد خیلی وقته میخوام درست کنم ولی باز یادم میره

دلم حلوا وکاچی میخواد برای افطار . همچین چیزایی. اما حوصله ندارم درست کنم

منم خسته ام انرژی ندارم