2777
2789
عنوان

چرا آخه🥲🥲💔

103 بازدید | 4 پست

من همیشه دانش آموزی بودم که درسم خیلی خوب بوده ولی امسال افسردگی شدید گرفتم و اینقد خانوادم برام ما امن بودن که دیگه هیچیو بهشون نمیکنم و حقیقتا هربار گفتم صدتا فوحش و تحقیر گذاشتن روش و زدن تو صورت خودم........

امسال نوبت اول رو خراب کردم و از پایه بعضی درسا رو ضعیفم الانم که میگم میخوام بخونم مامانم هی انواع بهونه هارو میاره بحث میکنه تا ثابت کنه من هیچ وقت درس نمیخونم

حالا این کارو در حق کی میکنه؟دخترش؟؟؟......جای انگیزه دادنشه......

خلاصه خستم کرده از همه چی

هیس

خودت بخودت دلداری بده خودت به خودت انگیزه بده و به امید خدا براش تلاش کن بعضی خونواده ها فکر میکنن اگه اینکار هارو انجام بدن بچه بخودش میادو اشتباهاتش رو جبران میکنه ولی نمیدونن بیشتر باعث ناراحتی فرزندشون میشن

غربالگری آخرالزمانیه حواستون باشه کدوم طرف تاریخ ایستادین یه طرف اپستینی های شیطان پرست و صدها سال جنایاتشون و یه طرف شهدای خداپرستی که برای حفظ ایران از تمام هستی شون گذشتن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خودت بخودت دلداری بده خودت به خودت انگیزه بده و به امید خدا براش تلاش کن بعضی خونواده ها فکر میکنن ا ...

آخه انرژی ادمو میگیره من دیگه با حرفای این نمیتونم درس بخونم:))

هیس

آخه انرژی ادمو میگیره من دیگه با حرفای این نمیتونم درس بخونم:))

بخاطر خودت باید نشنیده بگیری و بخودت امید بدی

غربالگری آخرالزمانیه حواستون باشه کدوم طرف تاریخ ایستادین یه طرف اپستینی های شیطان پرست و صدها سال جنایاتشون و یه طرف شهدای خداپرستی که برای حفظ ایران از تمام هستی شون گذشتن