2777
2789
عنوان

آدم یا اشغال 😏🙃🙃

66 بازدید | 4 پست

من همیشه دانش آموزی بودم که درسم خیلی خوب بوده ولی امسال افسردگی شدید گرفتم و اینقد خانوادم برام ما امن بودن که دیگه هیچیو بهشون نمیکنم و حقیقتا هربار گفتم صدتا فوحش و تحقیر گذاشتن روش و زدن تو صورت خودم........

امسال نوبت اول رو خراب کردم و از پایه بعضی درسا رو ضعیفم الانم که میگم میخوام بخونم مامانم هی انواع بهونه هارو میاره بحث میکنه تا ثابت کنه من هیچ وقت درس نمیخونم

حالا این کارو در حق کی میکنه؟دخترش؟؟؟......جای انگیزه دادنشه......

خلاصه خستم کرده از همه چی

You.....:)))

چندمی؟

من امسال کنکوریم حق میدم بهت

تازه من خیلی درسم عالی بود همه روم حساب باز کرده بودن در حد ۳ قمی داشتم پیش رفتم تا از یکی خوشم اومد رفتم تو رابطه اون به درسم صدمه نزد اما وقتی وضعیت کشور اینجوری شد گرفتنش دوماهه گرفتنش و هیچ خبری ازش نیست نه میدونیم زندست نه مرده واقعا خیلی این موضوع حالمو بد کرده از زندگی و همه چی عقبم انداخته در کل عزیزم من خیلی حق میدم بهت اصلا غصه نخور همیشه وقت برای جبران هست من خودم احتمالل یه سال پشت میمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم 🥲🫂 چرا گرفتن اون رو آخه:))

چرا به نظرت؟

قربونت سعی کن زندگیو سخت نگیری به خودت قوی باش همه چی درست میشه اگ تو درس میخونی برای خودت میخونی در نهایت هم یه جا قبول شی بازم مادرت میگه من همیشه بهت ایمان داشتم باورت داشتم در صورتی که شاید اینطوری نباشه پس به حرف کسی اهمیت نده