جفتش ب لباس کوتاه میاد ولی حس میکنم واید خیللللی بهتره اصن شافل یجوریه تو چشمم .زود هم دلو میزنه ولی واید همیشه قشنگه .
کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی کوتاه نیست😂؟آخه من دیدم یکم پایین زانوعهقد ۹۰ هاش تا کجان؟
نه واید فقط کوتاه نیست که تا رو کفش هم میاد همه قد داره
کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️
اره پاهارو کشیده تر میکنه .اگه توپری اصلاااا شافل امتحان نکن چون خیلی بد میشه .اصن یه ترند زودگذر و خز طوره .خودم گرفتم .چون جنسشو دوس داشتم .بعد شکافتم تبدیلش کردم ب بگ راسته
با عضویت در کارتیام میتونی درامد داشته باشی و روزانه بدون هیچ قرعه کشی طلا دریافت کنی وبا معرفی دوستات به این سایت از خرید اونها سود ببری اینجوری یک درامد بی نظیر با دستمزد طلا داری وماداملعمر هست من ماهیانه فقط 10 میلیون درامد دارم اسمش کارتیام هست