2777
2789
[QUOTE=60058136]کالسکه اینا ایرانی گرفتم.فقط سرویس چوبش 6.5 شد.مابقی فرش و لوستر و پرده اتاق و ست لو ...

منم قرار بودبه ام دی اف کار سفارش بدم که ارزون دربیاد ولی چشمم اینو گرفت.تازه تو شهر ما رسم مزخرفی هم هست که بابای من باید به من و بچه طلا بده و توی تالار شام به کل ایل و تبار شوهرم و خودمون مثلا خاله ها و...بابت پدربزرگ شدن.اینا رو حساب کنی قشنگ 15 تومنی خرج داریم😠

خدایا خودت مواظب مسافر کوچولومون باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=60083537]ما هم رسم داريم بايد مامانم بهم طلا بده بيچاره!واقعا خدا لعنت کنه کسی رو که این رسم مزخرف رو گذاشته.الحمدلله ما وسعمون میرسه ولی بازم دلم به حال بابام میسوزه.بیچاره اونایی که ندارن چه کنن؟

[QUOTE=60083537]ما هم رسم داريم بايد مامانم بهم طلا بده بيچاره!واقعا خدا لعنت کنه کسی رو که این رسم ...

دقيقا همينطوره مامان منم خدا رو شكر وسعش ميرسه ولي من بازم دلم ميسوزه براش آخه چرا بايد اين همه خرج كنه و خونواده شوهرمم هيچي!

دقيقا همينطوره مامان منم خدا رو شكر وسعش ميرسه ولي من بازم دلم ميسوزه براش آخه چرا بايد اين همه خرج ...

چرا هیچی؟میان با فیس و افاده تازه نمیپسندن هم😂این خودش زحمت زیادیه

سیسمونی کوچولوم زیر ۵ تومن شد

تهران همه چی ارزونتره،ما از شهرستان بیشتر خریدامونو تهران انجام دادیم

از چهاردانگه اسلامشهر تخت و کمد و بوفه نوزاد نوجوان با تشک خریدیم ۲۲۰۰ طرح ملوان 

لباس از سایت هپی لند سفارش دادم که تخفیفات خوبی داشت و کیفیت و طرحهاش برا نوزاد شیک بود حدود۳۵۰تومان که قیمت بدون تخفیفش حدود ۱۲۰۰ بود

تشک معمولی و بالش و دوتا پتو نوزاد و نوجوان و حوله و پستونک و خرده ریزاش حدود ۱تومن شد

تشک گاردار ۵ تکه بود که بجای روتختی نوزاد هم قابل استفاده است، واکر و ماشین و آویزتخت و دستمال خشک کن  و تشک بازی و کالسکه تک از صفحه اینستا سفارش دادم حدود۶۵۰

بقیه مواردی که یادم نیست ۸۰۰در نظر گرفتم که مطمئنم کمتر بود 

بقیه مواردی هم که نگرفتم فعلا لازم نشده

صندلی ماشین و مینی واش باید میخریدم که الان بعد یکماه از تولد کوچولوم ،سفارش دادم.چون نمیخواستم هزینه اولیه زیاد بشه.

از کل هزینه هم حدود۷۰۰مادرم داده و بقیشو خودم ،اعتقاد ندارم که سیسمونی وطیفه مادرمه

بنظرم بجای خرید لوازمی که ممکنه یکبار هم استفاده نشه کم و کاربردی بخریم.مثلا من کریر و رورویک و کیف لوازم بدردم نمیخورد فقط کالسکه تک خریدم .

و در عوص یه جشن خوشگل بعد دنیا اومدن کوچولوم گرفتم که خیلی بهم مزه داد

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سیسمونی کوچولوم زیر ۵ تومن شد تهران همه چی ارزونتره،ما از شهرستان بیشتر خریدامونو تهران انجام دادیم ...

منم معتقدم وظیفه پدر مادر نیست  ولی رسما اینجوریه من هپی لند رفتم خیلی گرون بود

منم معتقدم وظیفه پدر مادر نیست  ولی رسما اینجوریه من هپی لند رفتم خیلی گرون بود

از تخفیفات ۵۰تا۷۰درصد خرید کردم هر سری کارای جدید اصافه میکنن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵