2777
2789
عنوان

بخرم یا نخرم

126 بازدید | 20 پست

تو اطراف همه خونه و ماشین دارن ولی ما نداریم

من طلا از مجردیم دارم با درامد خودم به بچمم طلا خریدم بار ها گفتم میفروشم بقیه پولو جور کن خونه بخریم ولی شوهرم گفته نمیتونم اینقدر جور کنم

باباشم به بقیه بچه هاش کمک کرده ولی به شوهر من فقط وعده میده حرکتی نمیکنه

حالا بنظرتون ماهی ۶،۷ تومن ازش بگیرم با درامد خودم که ۲۰ تومنه طلا بخرم؟یا خرج لباس اینا کنم؟

از طرفی زورم میاد همه بدون اینکه طلا بفروشن یا از خرجشون بزنن با کمک خانواده ها خونه دار شدن و هر ماه تو خریدن اونوقت من همش دارم جمع میکنم باز نمیتونیم کاری کنیم

چیکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کی گفته همه با کمک خانواده ها خونه خریدن

والا ما سی ساله داریم دونفری کار می کنیم تازه یه آپارتمان نقلی و یه ماشین داریم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

طلا بخر و بعد بفروش خونه و ماشین بخر.دیگه قسمتت توام همینه وقتی کسی پشتوانه شوهرت نبوده نمیشه توام به خودتون ظلم کنی که.تیکه تیکه بخر بعد تبدیل کن خونه و..

من خودمم خرجیامو جمع کردم دادم طلا بعد فروختم ماشین خریدیم

کی گفته همه با کمک خانواده ها خونه خریدنوالا ما سی ساله داریم دونفری کار می کنیم تازه یه آپارتمان ن ...

عزیزم من فقط اطرافیان خودمو گفتم که تازه ازدواج کردن

کی گفته همه با کمک خانواده ها خونه خریدنوالا ما سی ساله داریم دونفری کار می کنیم تازه یه آپارتمان ن ...

طرف ماهم همه خودشون میخرن فقط اینجا دیدم تو سن پیری از پدر مادر توقع دارن

طلا بخر و بعد بفروش خونه و ماشین بخر.دیگه قسمتت توام همینه وقتی کسی پشتوانه شوهرت نبوده نمیشه توام ب ...

الان طلاهام به ماشین میرسه ولی همش به این فکر میکنم ۵۰ سالم جمع کنم باز نمیتونم خونه بخرم

والا خانواده شوهر من کمک نمیکنن که هیچ اگه بخوایم چیزیم بخریم دخالت میکنن حتی وسیله خونه!!!انگار با ...

واسه منم ناراحت میشن یعنی یه چیز کوچیک بخرم غم دنیا میشینه رو دلشون