2777
2789

محدودش کن

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره وارد صفحه پیجش شو بدون اینکه دایرکت رو سین بزنی

بعد رو قسمت فالووینگ بزن چند تا گذینه میاره برا من انگلیسیه نوشته restrict چهارمین گذینه از بالا اونو بزن اوکی رو بزن

بعدش بری تو دایرکت طرف میتونی بدون اینکه سین بخوره بخونی

چطوری؟

بزن روی سه نقطه کنار پروفایلش

یه گزینه ای دارع به اسم محدود کردن

بزن روی اون پیاماش میره تو پیام های درخواستی

از اونجا بخونی سین نمیخوره

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
آره وارد صفحه پیجش شو بدون اینکه دایرکت رو سین بزنی بعد رو قسمت فالووینگ بزن چند تا گذینه میاره برا ...

مرسی عزیزم

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

بزن روی سه نقطه کنار پروفایلش یه گزینه ای دارع به اسم محدود کردنبزن روی اون پیاماش میره تو پیام های ...

اها مرسی گل الان انجام میدم

بزن روی سه نقطه کنار پروفایلش یه گزینه ای دارع به اسم محدود کردنبزن روی اون پیاماش میره تو پیام های ...

فقط اگه طرف خودش محدودت کرده باشه تو پیامشو سین بزنی متوجه نمیشه که پیامش سین خورده یا نه متوجه میشه

فقط اگه طرف خودش محدودت کرده باشه تو پیامشو سین بزنی متوجه نمیشه که پیامش سین خورده یا نه متوجه میشه

نه هیچ جوزه نمیفهمه