berkehh مدیر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 466 عنوان نماز شب | مشاهده متن کامل بحث + 4833 بازدید | 26 پست نماز شب چه تاثیری تو زندگی داره زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره 1397/03/05 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
berkehh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 466 باور کنید چهره م و پوستم عوض شده بود. یه حالت خوب داشت صورتمگ خودم تو اینه نگاه میکردم خوشم میومد. ح ... از نظر پولو ثروت وضع زندگیت فرق کرد؟؟؟ زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره
sahar000khanoom عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 11667 باور کنید چهره م و پوستم عوض شده بود. یه حالت خوب داشت صورتمگ خودم تو اینه نگاه میکردم خوشم میومد. ح ... چند وقته نماز شب میخونی که تغییر کرده صورتت من لیمووییی بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت
berkehh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 466 باور کنید چهره م و پوستم عوض شده بود. یه حالت خوب داشت صورتمگ خودم تو اینه نگاه میکردم خوشم میومد. ح ... منم یه مدت میخوندم پوستم شفاف و سفید شده بود زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره
hasssti عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 13461 چند وقته نماز شب میخونی که تغییر کرده صورتت متاسفانه و با شرمندگی الان نمیخونم. ولی یه ربع بیس دیقه پیش تو فکرش بودم. 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
berkehh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 466 چند وقته نماز شب میخونی که تغییر کرده صورتت من تو بارداری مثلا یه هفته میخوندم بعد میدیدم پوستم شفاف و سفید شده زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره
hasssti عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 13461 از نظر پولو ثروت وضع زندگیت فرق کرد؟؟؟ در اون زمینه دقت نکردم. ولی همیشه خدارو شکر میکنم. و رزق و روزی م الحمدلله خوب. خداروشکر به خاطر همه نعمت هایی ک عطاکرده و خداروشکر بخاطر نعمتهایی صلاح ندونسته عطا کنه 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
hasssti عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 13461 چند وقته نماز شب میخونی که تغییر کرده صورتت این تغییر یه جور حس میکنم شفاف شدن پوست. اصلا به اطرافتون دقت کنید کسایی ک نماز شب میخونن و نمازاشون اول وقت میخونن نگاهشون گیراتر و چهرشون ب دل میسینه 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
berkehh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 466 این تغییر یه جور حس میکنم شفاف شدن پوست. اصلا به اطرافتون دقت کنید کسایی ک نماز شب میخونن و ن ... دقیقاهم چهرشون خیلی شفاف و زیباستهم خیلی تودل برو هستن و به دل میشیننهم کلامشون نفوذ داره در دلها زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره
sahar000khanoom عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 11667 متاسفانه و با شرمندگی الان نمیخونم. ولی یه ربع بیس دیقه پیش تو فکرش بودم. خب قبلا چقدر خوندی که تغییر کردی من لیمووییی بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت
berkehh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 466 در اون زمینه دقت نکردم. ولی همیشه خدارو شکر میکنم. و رزق و روزی م الحمدلله خوب. خداروشکر به خاطر همه ... بارداری عزیزم؟؟؟ زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره
hasssti عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 13461 خب قبلا چقدر خوندی که تغییر کردی دقیق نمیدونم چقدر ولی میخوندم 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
hasssti عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 13461 بارداری عزیزم؟؟؟ اره باردارم 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸