2777
2789
خانمی شما ازکجا تهیه کردی کرم کنزه رو .عکسشو میدی 

فكرميكنم بيخيال كرم كنزشو هيدروكينون١٠درصدميريزن پوشت موقع استفاده روشن شاداب ميشه ولي خيلي پوستتوحساس ميكنه تاييدشده نيست ساخت پاكستانه

فكرميكنم بيخيال كرم كنزشو هيدروكينون١٠درصدميريزن پوشت موقع استفاده روشن شاداب ميشه ولي خيلي پوستتوحس ...

واای .چکارکنم من دکتر میرم دارو مصرف میکنم اما قطع نمیشه منافذ بازم دارم چندتا جای جوشم مونده البته خیلی ریزه جوش سرسیاهم دارم چندتا هم جاش خال شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم عوارض شدیدی براش نوشتن تو نت😐ب شما چیزی نکرد؟ کبدت اینا مشکل پیدا نکرد؟

نه بابا....میدونی تو نت اخه یه سری چیزا هم باید به سودشون باشه دیگهههه...😀اگه همه مصرف کنن خوب شن... دیگه دکترا کیو تیغ بزنن 😂😂هی بگن این دارو اون دارو....

چرا عوارض خودشم داره مثله ممنوعیت در دوران بارداری....

اون یکی عوراضشم من تو بروشورش خوندم.....احتمالاش خیلیی کم بود....به جز همون که میگن اول استفاده جوش ها بدتر میشه اونم از هر ده نفر فقط یه نفر...😐تازه این دیگه بیشترش بود...

چیز خاصی حس نکردم...مثله معده درد و استخون درد و سر درد و اینا....البته نبایدم زیاد حساس بود

اخه یه جا خوندم نمیفروشن دیگه قیمتش چنده از کدوم شهر هستین

نه بابا....میگن تو امریکاو اینا ممنوع شده فروشش ... ولی من زیاد دیدم تو پیج های خارجی که از طول دوره درمانشون با راکوتان عکس گرفته بودن....پس یعنی شایعه اس....البته اونجا ممنوعم بشه اول یه بهترش میاد به جاش بعد ممنوع میشه

من تبریزم....

تواینترنت سرچ کن برات میاره، پوست من خیلی داغون بود دوستام استفاده میکردن بهم پیشنهاددادن منم استفاد ...

من سرچ کردم مضراتشم گفت واینکه کرمای واکستانی معمولا تقلبین.جنس تقلبی هم پدرپوستو درمیاره 

نه بابا....میگن تو امریکاو اینا ممنوع شده فروشش ... ولی من زیاد دیدم تو پیج های خارجی که از طول دوره ...

عه اتفاقا منم تبریزم خوشبختم همشهری

زندگی از اینی که هست اسون تر نمیشه پس تو قوی تر شو:)

ژل كليندامايسيس براي چوشات استفاده كن جوشو خشك ميكنه بعديه فوم ويشي مناسبه پوست آكنه داره بخر براي جوشم ژل پاژل هم خوبه بعدم نزارآلودگي آرايش روپوستت بمونه مداوم صورتتو روزي دوباربا شيرپاكن ياتونرتميزكن تونرهم خودت ميتوني درس كني چايه سبز رودم بده خنك شدچندقطر روغن بادام بريزبزاريخچال روصورتت اسپري كن يابزارجذب بشه اگه ميخواي تميزكنه پدبكش 

واای .چکارکنم من دکتر میرم دارو مصرف میکنم اما قطع نمیشه منافذ بازم دارم چندتا جای جوشم مونده البته ...

جوش سرسياه روبيني باسفيدآب همش درمياديه تيكه سفيدآبو بزارتويه ظرفي تاخيس بخوره بعدصورتتوخيس كنه بكش به بينيت چنددقيقه انجام بده همش درمياد

ژل كليندامايسيس براي چوشات استفاده كن جوشو خشك ميكنه بعديه فوم ويشي مناسبه پوست آكنه داره بخر براي ج ...

محلول کلیندا دکترم داده با صابون بچه اما احساس میکنم صابون پوستمو خشک میکنه ارایشم نمیکنم زیاد چون اکثرا خونه ام برا شستن پوست چی بهتره پوستم یکمی چربه 

جوش سرسياه روبيني باسفيدآب همش درمياديه تيكه سفيدآبو بزارتويه ظرفي تاخيس بخوره بعدصورتتوخيس كنه بكش ...

اها یعنی نرمش نکنم همونجور یه تیکه سالم بکشم رپ بینیم