2777
2789
من یک عالمه جوش زیرپوستی واکنه های گنده داشتم همه شون خوب شدن😍

چیکار کردی؟ منم همین طوریم 

تنبلی تخمدان هم دارم فک کنم از اونه

الان دوماهه پری نشدم صورتم افتضاحه

راضیم به رضای خدا و فقط منتظر معجزه هستم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عه چقدر خوب، قیمتش چنده؟

اون موقع که من میخریدم دونش ۱۵۰۰بود...

و دوره ی درمانش هم ۴_۶ماهه...

البته بستگی به نوع و شدت جوش و وزن و سن و اینکه دکتر بهت یه داروی دیگه بده در کنارش یا نه...فرق میکنه....من فک کنم نزدیک سه ماه خوردم...یه روز درمیون بعد ناهار...ولی اگه میخوای امتحان کنی حتما برو دکتر خوب...

و اینکه ماه اول....و تو بعضیا دوماه اول اصلااااااااا نباید ناامید شی....چون یه جوشات میریزه بیرون که شاید وحشت کنی 😐ولی بعدش در عرض یه هفته اینا همشون خوب میشن 

پس اگه مصممی استفاده کن 😁

اون موقع که من میخریدم دونش ۱۵۰۰بود... و دوره ی درمانش هم ۴_۶ماهه... البته بستگی به نوع و شدت جوش ...

ای وای😩😩 حالا همون موقعم حتما این خواهرشوهرم عروسی میکنه حالا ببین😐

باشه پس ممنونم😚

من صابونشم گرفتم شب موقع خواب کرم رومیزدم بازصبح باصابون میشستم اما میگن صابونش زیاد لازم نیست 

عزیزم چه مدت استفاده کردی؟؟؟؟ و اینکه بعد از قطع مصرف دوباره پوستت به حالت اول برنگشت ؟

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 
ای وای😩😩 حالا همون موقعم حتما این خواهرشوهرم عروسی میکنه حالا ببین😐 باشه پس ممنونم😚

😂😂😂😂ای وای...من بدبختم انقد اون موقعه ها عروسی دعوت شدم که نگو....ولی همین که میدونستم بالاخره خوب میشه خودش یه دنیا بود به خدا....

فدات گلم 😍خواهش میکنم 😘😘