2777
2789

۱.فقط آدمای هم نظر و هم عقیده رو عضو کنه

۲.هممون خانم باشیم

۳.همه تایید صلاحیت بشن

۴.آزادی نظر و بیان داشته باشیم

۵.اصلا تبلیغات و اعلان نداشته باشه

۶.حذف تاپیک و ویرایش تاپیک داشته باشیم

بخدا برای ما معتادای نینی سایت یه همچین جایی نیازه ای کسی که بلدی دست بجنبون

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو تویتر

سایت های ایرانی همیشه فیل.تر داره

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

برو تویترسایت های ایرانی همیشه فیل.تر داره

توییتر دارم

ولی نمیخوام تو اخبار و حوادث غرق شم دائم

نینی سایت میایم میگیم میخندیم میزنیم تو سروکله هم

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

اینجا با اختلاف نظر چالش برانگیزه اون سایت حوصله سر بر میشه

آخه تا میایم حوصلمون سر نره یا تعلیق میشیم یا تاپیک میترکه یا چند دستگی میشه همه همدیگرو فحش کش میکنن

باید بریم کمپ ترک نی نی سایت

واقعا

هی میگم من دیگه عمرا پامو بذارم تو سایت

باز به خودم میام میبینم دارم دعوای یه تینیجر با دوست صمیمیشو میخونم و حقو میدم بهش😞🤣

آخه تا میایم حوصلمون سر نره یا تعلیق میشیم یا تاپیک میترکه یا چند دستگی میشه همه همدیگرو فحش کش میکن ...

این سایت مشکلش نداشتن ازادی بیانه

ب ن م ک م خ لطفا نپرسید ب ن ک م خ یعنی چی از جواب دادن به این سوال معذورم با سپاس فراوان😘

دارم طراحی سایت یاد میگیرم

یه سایت میزنم صداتون میکنم بیاین اونجا 😂

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز