2777
2789
عنوان

پمپ آب

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست
[QUOTE=412860042]برای ما که خاموش میکرد[/QUOTEخیای دلم میشکنه ازاین حرفا

محکم تر باشید خانوم!

ما با این که پول لوله کشی رو خودمون دادیم اما ۳ ماه تابستان خودمون رو با یه وسیلهای آبکشی میکردیم.

پول برق هم خودمون میدادیم. خیلی وقتها آب نداشتیم.

اما به بار که خودش آب نداشت، هر چند دقیقه زنگ میزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

اگر آب شهر مشترک هستش و توسط یک منبع و یک پمپ به تمام واحد ها فرستاده میشه

ببینید موتور پمپ آب بعد از 1 یا 2 سال دچار خوردگی داخلی (بلبرینگ) میشه همچنین کوزه پمپ دچار گل لای و آشغال میشه

* اول از همه باید یه سرویس کار بیارید و پمپ رو سرویس کنید (با سرویس پمپ، تعویض بلبرینگ شافت و تمیز کردن کوزه صدای پمپ بسیار کمتر میشه و راحت میشید)
* دومین مورد کلید اتومات روی پمپ هستش که اگه خراب باشه پمپ تو فاصله های زمانی کم هی روشن و خاموش میشه و یا گاها یکسره میشه (یعنی شیر آب که باز میشه پمپ روشن و یکسره میشه تا زمانی که طرف شیر آب رو ببنده)
* سومین مورد، کم بودن باد داخل منبع (منبعی که روی پمپ قرار داره) یا پارگی تیوب داخل خودش هستش که اونم باعث آبریزی و یکسره شدن پمپ میشه
در نهایت به مسئله کم آبی و خشک کار کردن موتور پمپ می رسیم که مورد آخر هستش (یعنی شما باید از 3 مرحله بالا مطمئن و حل شده باشید که بعد به مورد چهار برسید)
حتما حتما یک سرویس کار بیارید تا راحت بشید
حالا با هماهنگی با صاحابخانه و سایر واحد ها
پ ن: در مورد اینکه آب به طبقه آخر نمیرسه باید پمپ رو کلا عوض کنید یعنی یک پمپ 1.5 اسب جتی تهیه کنید. (که اونم سرویس کار بهتون حتما اعلام می کنه)

.........

از شهریور ماه نصب کردن هنوز سال هم نشده ولی خوب مدان تهدید میکنن

احتمالا پمپ نو و آکبند نبوده و یا اگه بوده به دلیل آب منطقه و میزان مصرف بالا زود مستهلک شده یا کلید اتومات روی پمپ و یا منبع انبساط پمپ، دچار مشکل شده (ترکیدگی تیوب داخلی یا کم بادی)
حتی یک کم باد شدن منبع انبساط هم میتونه این مشکل رو بوجود بیاره که با باد زدنش مشکل حل میشه
آب یه چیز حیاتی هستش اینو پشت گوش نندازید
حتما یه سرویس کار تاسیسات آبی، بیارید و توضیحات رو بدید
با واحدهای دیگه مخصوصا صاحابخونه تون هم هماهنگ کنید.

.........

ببین توروخدا حلال کن.نمیخواستم ناراحتت کنم گفتم شاید یه جای کوچیک بتونید بخرید.منظوری نداشتم که

نه عزیزم حلال حقتون باشه گلم🌹🌹🌹

نه منظورم از حرفهای صابخونمه که دلم میشکنه